Alla inlägg under februari 2015

Av Pisan - 18 februari 2015 11:05

 


God förmiddag! Här sitter jag och gäspar. Temuggen är tom, benen värker och det är grått och trist på andra sidan fönstret. Kunde haft en roligare dag med andra ord. Har inte fått i mig nån frukost än, är inte hungrig fast jag varit vaken sen strax före 9. Vaknade tidigt idag, av värk...   Igår var jag äckligt rastlös hela dagen, fattar inte varför för det finns absolut ingen ork till att göra någonting. Jag och äldsta dottern var och handlade på eftermiddagen och det tog musten ur mig totalt. Ändå kom de här rastlöskänslorna på sen eftermiddag, det enda jag orkade var att ligga i soffan och gäspa, tröttheten är förlamande. Orkade inte gå upp och laga någon middag, var som klubbad. Så middagen tog lilltrollet tag i, det blev köttbullar, sallad och pasta. 

Jag antar att min trötthet är kroppens sätt att säga: "Nu räcker det med vinter! Nu får våren allt komma!!"


Skulle för flera veckor sen lämna blodprov  på vc, på morgonen. Hur skall det gå till när jag inte orkar ta mig ut förrän ett par timmar efter lunch? Ja ja, får väl hoppas på ett under.


Nu går jag och lägger mig i soffan så jag kan sträcka ut de onda benen. Ha en toppenonsdag!   


 


Lite senare: Har kommit på varför jag har så ont i kroppen, och då främst benen, idag. Det blåser rejält ute idag. Brukar ju känna av det. Nu har jag äntligen fått i mig lite frukost, även om jag inte var hungrig. Lilltrollet som är genomförkyld och är hemma från praktiken idag med gjorde frukost till sin hängiga mor. Det är kärlek det. Goa unge   

Av Pisan - 16 februari 2015 14:36

 


Vad fort helgerna går.  Det är redan ny vecka.... Och det värsta är att klockan är redan halv 3 och jag har inte kommit ur nattlinnet ännu. Sov läääänge och gott. Och då blir det ju sen frukost och jag har inte kommit ifrån köksbordet än heller. Blir en kort dag idag. Snart är det ju kväll. Fast numera är det ju ljust bra mycket längre än för bara nån vecka sen. Det går fort nu det här med ljuset. Igår vart det inte mörkt förrän jag var på väg hem från älsklingen. Nästa gång jag åker hem därifrån kommer det vara ljust när jag kommer hem. Härligt att ljuset är här igen!   


Har haft en jättemysig helg. Blev bjuden på thai-buffé i lördags,  guuuud så god mat! Och senare på em blev det en jättegod semla! Mums!   


Idag skall jag ta tag i all tvätt som belamrar badrummet. Blir minst 2 maskiner idag. Och så skall jag duscha. Hade tänkt att gå och handla också men har kommit fram till att det finns det inte ork till så det spar jag tills i morgon. Det gäller att hushålla med den lilla energin som finns.


Hoppas du har en fin måndag!   


 

Av Pisan - 14 februari 2015 03:00

 


  Hoppas du får en riktigt hjärtlig dag idag!   


 

Av Pisan - 13 februari 2015 13:11

 


Kikar in en snabbis för att önska en fin helg! Har precis duschat och skall göra mig klar för att gå till vc om en stund. Sen hem och packa färdigt väskan och sen åka till älsklingen. Inatt vaknade jag och hade nåt så in i helvetes ont i magen. Gick på toa och satt där länge, jäklar vilket magknip eller vad det nu var. Det lade sig efter en lång stund och jag kunde somna om. Dock inte inne på toa   utan i min goa säng   Känner mig inte bra i magen ännu. Men jag SKA iväg till älsklingen!! Har huvudvärk som är hemsk men som sagt jag SKA iväg. Det blir bättre sen ikväll när jag har kommit fram hoppas jag. Och så kan jag ta det lugnt hela dagen i morgon.


Ha nu en toppenhelg goa du!   


 

Av Pisan - 12 februari 2015 10:33

 


God morgon! Idag har jag inte tagit någon sovmorgon utan var uppe klockan 9 redan. Igår sov jag till 12.30 Har varit hemskt hängig i ett par dagar och idag har jag huvudvärk, dock inte den värsta sorten men ändå....

Skulle ju träffa ett helt gäng med tjejer från gymnasietiden igår hemma hos min kompis. Fick ställa in. Det visade sig att 2 till inte kunde komma så vi har bokat om hela träffen till en annan dag. Hoppas jag orkar då.

Lillungen gick iväg till jobbet för en liten stund sen, det är sista långa dagen, i morgon jobbar hon bara 4 timmar, sen har hon helgen att vila på, på måndag är det dags för praktikjobbet i klädbutiken igen, 2 veckor kvar på det, sen är det skolan som gäller resten av terminen.


Nu har det gått upp för mig att jag verkligen skall åka till Spanien i maj, det har känts så overkligt, men det är det ju inte! JAG SKALL TILL SPANIEN PÅ SEMESTER!! HURRRAAAA!!!   Har köpt mig en ny baddräkt (på nätet) såhär ser den ut: 

  Fin, eller hur? Försökte få bilden lite större men det gick inte... Kände att jag behöver 2 st, har en sedan tidigare, den är inte riktigt lika fin tycker jag, den här är snyggare. Fick bra rabatt, det var ett erbjudande just nu, 30% på dyraste varan. Skitbra ju!   


Och här kommer en bild på jeansen jag köpte i helgen:

 

Har dock inte använt dem ännu, blir nog i helgen när jag är hos älsklingen   Hoppas, hoppas, att jag kommer iväg, att jag inte mår skit så jag inte orkar åka. Håll tummarna för mig är ni snälla! 


Igår kom lillungen hem med hur mycket bröd som helst! Hela frysen är knökfull med bröd!   Gott bröd. Danskt rågbröd, GI-bröd, mörk levain och råg- och fruktbröd. Det danska rågbrödet är sååååå himla gott! 


Nu har vi haft ett par dagar här med sol men idag är det grått. Nu har vi bara lite vita fläckar här och där kvar, resten av snön har töat bort. Idag har jag inga vårkänslor what so ever.... Känns urtrist med det här gråa men man borde ju vara van, har ju haft det så sen i höstas.


Nu skall jag fixa till min frukost, med ägg och danskt rågbröd. Mums! Ha en fin torsdag!   


 


Av Pisan - 10 februari 2015 11:45

  

Halloj! Tisdag förmiddag och jag har redan ätit frukost! Det ni! Annars brukar jag ju komma upp vid den här tiden. Men idag skulle jag väcka lilltrollet som har blivit inringd till bageriet hon jobbade extra på förut. Hon skall jobba ti, on, to och fr. Gissa om hon blev glad över det   Och det var halv 10, tyckte sen inte att det var nån idé att gå och lägga mig igen, trots att jag sovit jättedåligt. Skall iväg till vc idag ju och då vill jag gärna duscha innan så det skall jag strax ta tag i.


Och storasyster hon kom hem igår kväll. Så nu är ordningen återställd här hemma med drama och humör och allt vad det innebär att vara 18 år och gå 3: året på gymnasiet...   Man vet att man lever med andra ord....

Men hon har haft det bra och hon har visat bilder och berättat om vad de gjort där hela veckan. Mitt i förra veckan blev hon dunderförkyld och är det ännu, tur att hon har lov så hon kan hämta sig lite innan det är dags att gå till skolan igen.


Och vårkänslor har man fått också. Här har nästan all snö försvunnit nu, det har töat bort. Igår var det också fint väder. Nu hör man fåglarna kvittra också, det är nog mest det som ger vårkänslor tror jag.

Men i kroppen känns det som att värsta stormen är i antågande, guuuud vad ben/höfter/knän/fötter värker! Hade jag inte haft morfinplåstren vet jag inte vart jag skulle tagit vägen. Värken hade ju varit ännu värre utan dem... Men det är bara att bita ihop, måste ju ut sen.


Ha en finfin tisdag goa du!   


 



Av Pisan - 9 februari 2015 11:35

 


Japp, good morning! Det är verkligen morning för mig just nu. Är knappt vaken, ändå har jag varit uppe en hel timme snart. Så blir det när man gör nåt kul nån gång, var ju på stan och på bio i lördags, betalar för det nu. Gjorde jag igår med. Herregud vad trött jag var igår em och kväll. Men kunde ändå inte somna när jag lade mig, låg lääänge innan jag somnade. Är inne i en sån period just nu.   Gillas inte. Och i lördagskväll hade jag skitont i benen och fötterna, älsklingen fick massera lite, det är alltid gott. Men det hjälpte inte mer än för stunden. Trodde jag skulle ha svårt att somna med den värken men tog lite medikamenter en stund innan läggdax och jag somnade rätt snabbt, var ju supertrött.


Filmen vi såg i lördags var jättebra. Den fick dålig kritik i aftonbladet (tror jag det var) men den kritiken var verkligen inte befogad.


Innan filmen köpte jag ett par jeans, har jag inte gjort på många år. Det har ju under ganska lång tid inte gått att köpa jeans med hög midja, det har varit låg midja som gällt, och det gillar jag inte alls, min kropp är inte gjord för det. Det har varit modernt med låga midjor på byxor och är det det så finns det inget annat att få tag på även om man vill. Men sen ett tag tillbaka är det ju modernt med hög midja igen. Så nu när jag gått ner lite i vikt kändes det riktigt roligt att köpa sig ett par jeans, speciellt när de inte behövdes införskaffas på avdelningen för lite större människor utan på den " vanliga" avdelningen  Så de där jeansen med låg midja som ligger och skräpar i garderoben åker ut nu!   


På kvällen kollade vi på mello. Vilken skit!!! Den enda låten som var bra gick inte vidare, Mollys låt, hon som sjöng först. Och vips så var det söndag förmiddag och älsklingen åkte hem   Helgerna går alldeles för fort. Men på fredag ses vi igen, då åker jag till honom.


Sitter här helt själv, inga barn hemma trots att det är sportlov. Lillungen har skaffat pojkvän och är hos honom i skrivande stund. De har varit här hela helgen och åkte iväg till honom igår em.

 

Känns konstigt att vara helt själv hemma, över natten också. Det var ju vardagsmat förut, barnen bodde ju hos sin far varannan vecka men sen lite mer än 1 år sen så är det historia. Men ikväll kommer storasystern hem efter 1 vecka på Fuerteventura. Har allt längtat efter henne, efter ett par dagar kändes det väldigt tomt här hemma utan henne   

Nu skall jag käka frukost. Utan ägg. Äggen är nämligen slut. Jag äter 2 kokta ägg varje morgon tillsammans med 2 brödskivor. Men idag blir det bara bröd. Får gå och handla sen.


Ha en riktigt go måndag kära läsare!   Tjingeling!   


 


  

Av Pisan - 6 februari 2015 12:53

     


Äntligen fredag! Ja, igen. Känns som det inte alls var länge sen det var fredag ju. I eftermiddag skall jag dock inte åka iväg och älsklingen kommer inte heller, förrän i morgon fm. Vi skall på bio och se Jupiter Ascending:



Vi hade tänkt se Exodus men den går inte längre   


Sitter här nyduschad och helt färdig, blir det av att duscha. Skall vara på vc om 1 timme för min B12-injektion så jag får lägga på ett kol nu. 


Ha en finfin helg!    Tjillevippen!   


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards