Bloggen om livet med fibromyalgi och ME

Alla inlägg under december 2015

Av Pisan - 9 december 2015 14:14

 


Idag är en sån dag. Blääääääääääää!!! Vill bara gå och lägga mig och dra nåt gammalt över mig. Men just idag går inte det. Jag måste in i duschen strax. Jag har nämligen tid på ögonkliniken på Mölndals sjukhus kl 19 ikväll, skall göra ögonbottenfotografering. Du läste inte fel. Det är kl 19 det är dags för det. Fråga mig inte varför de har öppet så sent, antagligen är det för att de ligger efter eller nåt sånt. Men jag ORKAR INTE!!! Vill inte åka iväg så sent, jag kommer vara ännu mer trött sen. Att då sätta sig på en buss in till stan och där ta spårvagnen ut till Mölndal känns inte som en syssla jag har ork och lust med idag.... Men jag måste. Skulle ringt och ändrat tiden för länge sen om jag ville ändra den, det är ju lite sent nu. Och så är det det här med middagen. Frågade ungarna just om vad vi skall ha till middag idag, för jag orkar inte laga nån.  Men fick inget vettigt svar. Så idag tänker jag skita i middagen, vill de ha nåt att äta får de fixa det själva. Själv så tar jag en macka eller nåt. Så här blir det ibland när man har den här j-a skiten jag dras med varenda förbaskade dag....


Hoppas du mår bättre och får en riktigt god middag idag!   

ANNONS
Av Pisan - 8 december 2015 11:55

 


God middag! Nu är jag hemma igen! Har haft det mysigt och jättebra. Älsklingen har naturligtvis varit rätt trött efter att ha börjat jobba, han jobbar endast 2 timmar per dag men det tar ändå, dessutom så får han ju cykla till och från jobbet (det är en bit att cykla) eftersom han inte får köra bil på 1 år.

Vi har mest tagit det lugnt, det behövde jag för det har varit mycket på sista tiden.


I lördags var vi på den nya Dollarstorebutiken, jösses vad folk där var! De har bara haft öppet 1 vecka ungefär. Fick köpt lite smågrejer där, doftljus bl a. På sena eftermiddagen bakade vi pepparkakor. Och så har vi sett på lite film. De 3 senaste Beckfilmerna bl a, de som de visat på 4:an den senaste tiden. Och så såg vi filmen "Ted", vilken knasfilm!   Och i söndags em var vi hos älsklingens syster och hennes man, de bjöd på middag. Så där tillbringade vi några timmar snackandes   Trevligt.


Och igår em var det dags att åka hem igen... Usch vad jobbigt det är   Men det är på samma gång härligt att komma hem och träffa ungarna   


Idag är det dags för B12-spruta på vc, det blir om ett par timmar. Och så får jag nog handla hem lite granna så någon av matbutikerna får besök av mig i eftermiddag.


Ha en finfin tisdag och var rädd om dig!   


 ANNONS
Av Pisan - 1 december 2015 15:50

                                     


Ny månad igen. Månaderna går så fort. Första advent har passerat, jag fick upp stjärnor och ljuskrans i alla fönster innan söndagen   Igår var jag och hälsade på lilla mamma, och pappa. Mamma mår hyfsat tycker jag. Hon måste vila mycket och så får hon ju inte lyfta nåt så jag hjälpte till att tvätta i tvättstugan. Åkte hemifrån jättetidigt på morgonen och var inte hemma förrän vid 6, var rätt trött på kvällen.... Och som ett brev på posten så kom huvudvärken någon gång under natten. Satt uppe en stund tidigt i morse, tog tabletter och sen satte jag mig upp i sängen och sov nån timme till. Huvudvärken är kvar fortfarande, blä! Dricker kaffe nu, och tog ett par piller för en stund sen, hoppas detta kan lindra lite. Snart är det dags att laga middag. Idag blir det stekta baconlindade kycklingfiléer och rotfrukter i ugn. Smaskens!   Skall strax ställa mig och skala potatis.


                                                           


I morgon åker jag till älsklingen. Det var länge sen vi sågs nu. Stannar tills på måndag. Har varit och handlat efter min B12-spruta idag. Har handlat hemma massor av mat till tonåringarna så de klarar sig några dagar.


Ha en fin vecka! Var rädd om dig   


 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se