Direktlänk till inlägg 15 oktober 2016

Helg

Av Pisan - 15 oktober 2016 10:41

 


Kikar in för att önska er en fin helg! Här har inte hänt speciellt mycket, orkar inte så mycket. Är som en urvriden trasa redan vid 19-tiden på kvällarna, även om jag bara tagit det lugnt och vilat under dagen. 

Skrev ju i förra inlägget att jag skulle bita ihop och ta bussen in till stan för det där läkarbesöket med dottern. Och bita ihop fick jag ju, det var ju mitt under rusningstimmarna vi var i stan. Jösses vad folk det är överallt då, bussar och spårvagnar är knökfulla med folk. Var helt slut när vi kom hem. Likaså dagen efter, sov till kl 12.

Som ni säkert förstått så är jag hemma denna helgen, var ju hos älsklingen förra helgen. Får se om jag åker nästa vecka, får se hur jag mår.


Ha nu en riktigt fin lördag!   



 

 
 
Ingen bild

Paula

15 oktober 2016 12:33

Jobbigt när det är så mycket folk. Förstår att du tog slut.
Önskar dej en skön helg. Hör blåser det rejält idag!
Kraaaam !! ❤️

Pisan

16 oktober 2016 10:29

Här brukar det ju blåsa men igår blåste det inte alls och inte nu heller. Skönt för kroppen för den gillar inte blåst. Men jag känner mig ändå lite lågtryckssjuk, det är visst regn på gång. Kände av det redan igår kväll.
Kramis! ♥

 
Ingen bild

Lena S

15 oktober 2016 14:11

Fy, jag förstår att du var slut efter stadsbesöket. Jag blir trött bara jag hör det...
Hoppas du får vila mycket i helgen.
Kram ❤

Pisan

16 oktober 2016 10:28

Jo, det blir mycket vila nu. Igår sov jag en stund på dagen och sen blev det bara soffan resten av dagen. Kramis! ♥

 
Nilla

Nilla

15 oktober 2016 19:13

Förstår att du blev helt slut efter den strapatsen. Kram

http://mittlivmedme.blogg.se

Pisan

16 oktober 2016 10:27

Ja, hua vad det tog på krafterna. Kramis! ♥

 
Annelie

Annelie

16 oktober 2016 11:58

Kvittar nog hur du mår, så åker du nog ändå.. ;o))
Eller hur..?? *fniss*

Fyyy ja, jag orkar inte heller med när det är folk ÖVERALLT.
Snacka om att vara som en urvriden disktrasa..
Jag har ju chansen att vara kvar uppe hos mina vänner på smärtenheten när våra scheman är klara för dagen,, men jag säger åt sköterskan att beställa en truck åt mig omgående.
För JISSES vad gött det är att få komma till sitt eget rum och bara vara.

Ha nu en så bra söndag som du kan ha det.. // Varma Kramar Annelie

http://gifta6570.bloggplatsen.se

Pisan

17 oktober 2016 10:57

Nej, faktiskt inte :-) Är jag helt utslagen av förlamande trötthet - som smäller till ibland - så KAN jag inte åka även om jag vill. Håll tummarna för mig så jag kommer iväg!
Ja, det är gött att få komma hem och bara vara med sin hjärntrötthet och värk, en riktigt skön känsla är det!
Hoppas du har en bra måndag! Kramis! ♥

 
Vicki

Vicki

20 oktober 2016 18:58

Snart helg igen!! Tiden bara rusar iväg.

Ska du iväg över helgen?

Trevlig helg,Vicki

http://fotbollsvicki.blogg.se

Pisan

22 oktober 2016 14:16

Nix, blir hemma. Orkar inte åka iväg... Kramis! ♥

 
wiper

wiper

21 oktober 2016 16:07

Tack för din underbara kommentar på min blogg. Den värmde Pisan. Göteborg har ju växt som en del andra städer och det tar tid att komma fram överallt och har man dessutom besvär med kroppen så blir det ännu jobbigare. Det är så tråkigt att du skall behöva ha sån värk. Vet ju hur det känns än om jag har rätt bra perioder men helt värkfri blir inte jag heller.

Vi har lite ruskväder här men inte så kallt.

Ha så bra du kan kära du
Stor varm styrkekram från
Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

22 oktober 2016 14:22

Göteborg har blivit så mycket större sen jag var i tonåren, då kunde man stöta på folk på stan som man kände. Det händer aldrig numera. Det är såååå himla mycket mer folk nu.
Ja, visst är det trist att man fått den här skiten :-( Det är ren skit t o m. Hoppas du blivit lite bättre i ryggen. Här regnar det idag, igen... Kram tillbaks! ♥

 
wiper

wiper

23 oktober 2016 11:49

Ja du förut var det som en stor småstad och man kände sig inte stressad men när vi var dit ca 2007 så hade det hänt mycket. Jag har nog fibromyalgi också men inte så allvarlig som dig. Det går upp och ner och jag svullnar på sidorna där BH:n sitter och det gör så ont när jag trycker där. Då får jag slänga av mig åtsittande kläder. Ryggen är bättre nu så promenader hjälper och just nu behöver jag bara värkmedicin en gång/dag och jag har fått låta bli ispåsarna. Det känns härligt men man vet ju att det kan komma tillbaka närsomhelst.

Vi har också regn och rått ute

Hoppas du är bättre också

kramar från
Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

24 oktober 2016 10:37

Det hinner hända mycket mellan gångerna jag åker till stan, och nuförtiden så går det långt mellan gångerna, ibland ett halvår. Och i förorterna händer det ännu mer, man känner inte igen sig alls. På de 20 åren jag bott här i Landvetter har det hänt mycket, vi som bor här har blivit många, många fler och bostadsområden ploppar upp lite varstans, mest där det bara varit skog förut.
Ta upp det där med att du tror att du har fibro med din läkare nästa gång ni ses, det finns ju ett antal triggerpunkter på kroppen som är typiska för fibro. Jag hatar verkligen åtsittande kläder, har knappt några sådana längre. Och bh:n den åker av så fort jag kommer hem, går aldrig med bh hemma, tycker det är jätteobekvämt. Jag hoppas att ditt ryggonda inte kommer tillbaks mer. Själv har jag huvudvärk idag, igår mådde jag faktiskt ganska hyfsat och orkade pula lite här hemma, det har jag inte orkat på flera veckor. Kraaaaam på dig vännen! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards