Direktlänk till inlägg 15 mars 2017

Se där ja!

Av Pisan - 15 mars 2017 13:28

 


Halloj! Här kommer några rader från mig   Sitter vid köksbordet, har ätit en sen frukost och lyssnar på 80-talskanal på min internetradioapparat - oj, vilket långt ord...   Härliga gamla låtar från ungdomen   Hi hi! Idag skiner solen men det blåser riktigt rejält, är nog rätt kallt ute skulle jag tro. Har inte varit ute ännu, skall ut och handla lite senare.


Nu har dottern flyttat, det gjorde hon i lördags. Så det känns lite tomt här hemma måste jag säga. Jag har börjat pyssla med att göra i ordning rummet så det blir mitt sovrum. Har flyttat in alla mina smycken, till en sekretär som dottern lämnade kvar. Har även hängt upp gardiner och köpt växter till fönstret. Igår klädde jag in en pannå med tyg som kommer att bli min "sänggavel", är egentligen inte en sån men det kommer bli lite av den effekten när allt är klart. Tyget är samma som gardinerna. Nu när jag fått mer plats här hemma kommer jag röja runt med saker här, flytta runt lite, både från köket och vardagsrummet. Kommer kunna ta bort en del av bokhyllan vilket känns jätteskönt, det blir lite luftigare i vardagsrummet vilket jag tycker om, det får inte vara för plottrigt och trångt.


 


I lördags medans äldsta dottern flyttade jobbade lilltrollet på bageriet här i byn och jag åkte med en väninna till Ullared några timmar. Oj oj vad jag vart trött på kvällen.... Och i söndags, då låg jag nästan hela dagen. Hade ingen stor budget med till Ullared utan det vart ett lite mindre köp den här gången. Köpte bl a kuddfodral, örngott och en ny stekpanna. Hörlurar köpte jag med, för de gamla hade gått sönder. Hittade även en svart blus till mig, och ett nattlinne.


I måndags var det dags för lilltrollets UF-företag att stå på UF-mässan på Svenska Mässan inne i Göteborg. Så jag, storasyster och mormor åkte dit och köpte posters av henne och hennes 2 kollegor. Jösses vad folk där var! Vilket sorl! Jag kunde inte stanna länge där inne, min hjärna lade nästan av.... Tror vi var där max en halvtimme. Efter det gick jag och mormor och fikade och efter det mötte jag upp äldsta dottern igen, som hade annat att göra en stund, och åkte med henne hem till nya lägenheten. Jösses vilken liten lägenhet, endast 18 kvm, men den var söt och hon har gjort så fint där  Efter en stund där åkte jag hem och lade mig i soffan. Var helt slut. Igår var jag också helt slut men var tvungen att kravla mig iväg till vc och veckans B12-injektion.  Det blir bara en den här veckan för jag åker till älsklingen i Småland på fredag.


Se där ja! Nu hade jag lite att skriva om   Har jag inte haft på ett tag för jag har inte gjort någonting, inte ett smack, har bara gått här hemma och mått skit. Kan inte påstå att jag mår bättre nu heller, är enormt trött och hängig för det mesta. 


Ha en finfin onsdag!   


 

 
 
Bosse Lidén

Bosse Lidén

22 mars 2017 15:29

Förstår att det är en stor omställning för dig. Vi fick uppleva det förra hösten. Till denna höst kanske nästa flyttar.
Det finns för och nackdelar med allt. Viktigast är att de har det bra.
Förstår att du blir trött av Gekås-besöket. :
Ha det gött i Småland. Hoppas våren kommit dit.
Kram Bosse

http://bosseliden.wordpress.com

Pisan

23 mars 2017 12:42

Det var förra helgen jag var där :-) Vädret var ok, men kallt. Ja, det är en stor omställning och visst finns det för- och nackdelar med allt. Dottern har det bra och då mår jag också bra med det.
Idag skiner solen och himlen är blå, känns verkligen som vår, tyvärr har jag ingen stol på balkongen än efter renoveringen här fast jag kan ju dra ut en köksstol kanske... :-) Kram! ♥

 
wiper

wiper

23 mars 2017 09:38

Kul med en sån kanal där man kan lyssna på sin tids musik. Själv har jag varit ute mycket även på 1980-talet och dansat, även disco fast jag var över 30 år ;)

Förstår att det blir tomt efter dottern. Kan inte fatta att tiden gått så fort. Härligt att du pysslar i ditt eget sovrum. Vad härligt att din andra dotter också är så engagerad i nåt och är på mässor. Dom är så duktiga och kreativa flickorna. Det går ju även att göra snyggt på liten yta.

Hoppas du nu mår lite bättre.

Ha nu en bra dag
kramar från
Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

23 mars 2017 12:50

Samma kanal finns i 50-, 60-, 70- och 90-talsvariant också, jag brukar växla mellan de olika.
Jo, tiden springer iväg, Emma blir 21 till hösten.... Att lilltrollet ställer ut på mässa är skolarbete, det ingår i sista året på handelsprogrammet. De skall stå på en lite mindre mässa på tisdag nästa vecka också, hoppas de får sålt lite mer där. Vi föräldrar och även andra har fått investera i företaget (endast små summor som 50 och 100 kr) och när de avvecklar företaget får man tillbaka pengarna.
Det är jättemysigt i Emmas lägenhet fast den är så himla liten, det går verkligen att göra fint fast det är så litet.
Idag vaknade jag med huvudvärk och det blir inte mycket gjort här hemma idag.
Kramis! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards