Direktlänk till inlägg 19 december 2017

Inte så konstigt egentligen

Av Pisan - 19 december 2017 05:34

 


Ja, såhär känns det just nu. Har en helvetisk huvudvärk. Vaknade vid halv 5 med den. Det var bara att gå upp och ta piller. Men när jag pallat upp mig med kuddar i sängen för att sitta där och sova blev den bara värre. Så jag bestämde mig för att gå upp, det brukar kännas bättre då, efter en stund i a f. Så här sitter jag nu. Har precis ätit en liten macka för nu har jag varit vaken så länge att jag blivit hungrig.

Att jag fått huvudvärk inatt är inte konstigt egentligen, hade ingen rolig dag igår. Har varit hos älsklingen i Småland och resan hem var inte rolig. Första bussen var försenad så det var en jakt mot klockan hela vägen till nästa ställe där jag skulle byta buss - hann precis med den bussen, som tur var. Men stressen det ger när man sitter där på bussen och vet att man är så sen att man kanske inte hinner med sitt byte är inte rolig. När jag sen kommit till Borås, där jag skall göra 3:e och sista bytet, väntar och väntar jag - bussen kommer inte. Den kom inte alls. Och ingen information om vad som hänt. Till slut var jag så genomfrusen och förbannad och bestämde mig för att gå in i vänthallen - bussen skulle förmodligen inte komma efter 30 min tänkte jag. Det gjorde den inte heller för jag hade full uppsikt där jag satt. 1 timmes väntan på nästa tur blev det. Och trött, arg   , kissnödig och hungrig kom jag hem 1 timme senare än vad jag brukar. Var på dåligt humör resten av dagen. Med fibro och ME är det inte ett dugg konstigt att det blev huvudvärk av det hela egentligen. 


 


Men har haft det mysigt hos älsklingen i helgen. På lördagen åkte vi till älsklingens och hans systers barndomshem för att skotta snö från taken bl a. Ja, jag skottade ingenting för det kan jag inte. Min kropp klarar inte det, speciellt inte ryggen. Och den har ju krånglat ändå sista tiden. Den är helkass nu med - utan snöskottning.... På kvällen kollade vi på True Blood - har inte sett de sista 2 säsongerna och nu hade älsklingen köpt hem de. Så vi har börjat se på det nu. Och så kollade vi på hundraåringen som klev ur fönstret på 4:an, har sett den innan men den är sååå rolig tycker jag   


Där i Småland låg det en hel del snö igår när jag åkte hem men inte här hemma, det ligger lite kvar på gräsmattor och liknande men annars är det bar mark.


I fredags när jag åkte var det som att åka igenom ett sagolandskap, träden var helt vita på största delen av vägen.


 


Har inte tagit bilden själv, den har jag snott på nätet, men såhär såg det ut. Sååå himla vackert. Man blir helt hänförd.


I eftermiddag är det dags för veckans första B12-injektion på vc. Innan det skall jag hinna sova lite till och duscha. Sen får jag gå till butiken och handla hem lite julmat. Skinka måste köpas, likaså julmust och lite annat. Får handla lite då och då under veckan för lilltrollet jobbar sent flertalet av dagarna i veckan och jag kan inte få hjälp av henne, om vi inte går och handlar vid 21-tiden på kvällen, men då är vi så trötta - speciellt hon. Hon jobbar även julafton, men man stänger lite tidigare då, kl 14. 


Sitter här och gäspar för fullt, är sååå trött och vill bara sova men det går inte att lägga sig i sängen, det känns som att hjärnan ska explodera då. 


Hoppas du får en fin tisdag!   


 

 
 
Nilla

Nilla

19 december 2017 14:22

Men så segt att bussen inte kom. Förstår att du blev på dåligt humör. Kramiz

http://mittlivmedme.blogg.se

Pisan

19 december 2017 16:20

Ja, usch. Grinig blir man. Kramis! ♥

 
Annelie

Annelie

21 december 2017 09:41

Jobbigt med denna huvudvärk, känner så väl igen den. Inte alls konstigt att den kom som ett "brev på posten", jobbigt att pendla när det blir strul.
Ska du och din hjärtevän träffas något under julhelgen..??

Ha en jättefin torsdag.. och du Tack än en gång för det vackra julkortet.. // Kramar Annelie <3

http://nouw.com/gifta6570

Pisan

21 december 2017 11:51

Vassego vännen ♥ Ja, det är jobbigt med den där jädra huvudvärken. Den här gången satt den i 2 dagar. Hade jätteont i huvudet igår med. Jag mår verkligen skit när den kommer. Mår illa och har ingen aptit och blir grinig.
Nej, vi ses inte över julhelgen. Men vi firar nyårshelgen ihop :-) Så länge han inte kan köra så blir det ingen jul ihop. Får hoppas att han inte får fler anfall nu så han kan köra nästa jul.
Ha en fin torsdag du med! Kram! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards