Alla inlägg under januari 2019

Av Pisan - 10 januari 2019 11:42

Tjena moss! Måste säga att det känns konstigt att inte ta fram en bild och börja inlägget med. Men jag vänjer väl mig. Har dock ett par bilder att bjuda på idag. Först den här:


 


Jag fick en ny mobil av mina ungar i julklapp! De är för goa mina små troll. De visste att min gamla var skruttig. Och den här mobilen har en superkamera i sig, den är lika bra som en systemkamera. Så jag får se till att börja fota lite mer än vad jag gjort hittills. Men jag går ju mest hemma och jag tycker då inte att det blir så roliga bilder tagna hemma.... 


Under julen när älsklingen var här hjälpte han mig med mina LP-ramar. De har varit färdiga länge men jag har inte fått upp dem på väggen, men nu hänger de där!


 


   

Klicka på bilden så blir den större, då kan du se vad det är för skivor.


Ett år tog det ungefär för mig att få upp dem, jag har lång startsträcka....    Det har jag vad det gäller det mesta. Men igår fick jag någon form av ryck. Det började med att jag städade toan för det var nödvändigt. Direkt efter det åkte julsakerna ner, i ett huj. Jösses! Jag hann knappt fatta själv vad jag gjort när det var klart. Nu är det bara granen kvar och jag har bett lilltrollet att fixa det i helgen för hon är ledig. Själv tänker jag åka till Småland idag, känner att jag orkar med resan, har blivit så pass bättre. Men jag är fortfarande tät i näsan och hostar och blir trött för ingenting. Men det får jag nog dras med ett tag till. Som tur är har jag ingen längre sträcka att gå under den här trippen, det är nära till bussen både här och hos älsklingen.


Igår kväll hade jag ett helvete här.  För andra kvällen på raken hade kroppen bestämt sig att jävlas. Myrkrypningar. Det är inte bara restless legs jag har utan det kryper i HELA kroppen. Jag provade att sitta en stund med fötterna på cirkulationsplattan, smörjde med Voltaren (fötterna, för de är värst), tog en extra magnesiumtablett, tog Panodil och Sobril. Körde igång med allt det där så fort jag började känna pirret vid 21-tiden. I vanliga fall brukar det komma vid 22-tiden och så hålls jag ju vaken i flera timmar. Ibland somnar jag inte förrän vid 04-tiden. I början när det här kom, för c:a 1,5-2 år sen, tog jag ibland en extra insomningstablett och jag tuppade av rätt snabbt då. Men det funkade varken igår eller i förrgår. JAG BLIR GALEN på det här!!!! Helt desperat.  Så jag skrev ett brev, handskrivet, till min läkare där jag förklarade att jag orkar inte ha det såhär och så bad jag att få prova Sifrol, det är vad som brukar skrivas ut vid myrkrypningar. Jag skulle vara på vc kl 11 för B12-injektionen så jag lämnade kuvertet i kassan och så lade sekreteraren det i hans låda. Så nu väntar jag på att han skall ringa, han brukar göra det när jag skrivit till honom. Jag bara inte orkar ha det såhär längre. Som jag skrev ovan så blir jag faktiskt galen.... Jag tycker inte att jag skall behöva ha det så när det finns hjälp att få.


Nu skall jag käka lite innan det är dags att ge sig iväg mot busshållplatsen. Ha en finfin helg!   

Av Pisan - 8 januari 2019 13:03

Halloj! Jag har ändrat mig. Jag behåller den här bloggen. Jag bestämde mig för det som jag först bestämde mig för att INTE göra, rensa bloggen på bilder, alltså tömma bildarkivet på bilder jag inte tagit själv. Så här har ni en nästan bildfri blogg just nu. Trodde att det skulle vara mer jobb med det än vad det var. Jag kommer alltså inte lägga upp några andra bilder än mina egna här, och det kommer förmodligen inte bli många - jag fotar inte mycket, jag är sällan ute och tar bilder, eftersom jag är fibrosjuk är hemmet det jag ser mest, så är det bara. 


Har ju dragits med en hemskt jobbig förkylning nu sen annandagen, igår kändes det liiiiiite bättre och det gör det nog idag med men det blir inte mycket gjort här, jag orkar ingenting. Igår började jag kolla på en ny serie på Netflix, "Knightfall", den är helt ok. Har sett bättre serier men jag har sett det bästa Netflix har att erbjuda nu.


Hoppas du väljer att stanna till här ibland precis som vanligt, att du inte tycker det blir tråkigt utan bilder. 


Ha en finfin tisdag!   

Av Pisan - 7 januari 2019 11:54

Halloj! Det var länge sen jag var här nu, mår inte bra. Den där jäkla förkylningen är hemsk. Det är ju måndag idag, och första "normala" veckan på ett tag. Ha en fin sån!   


 

Egenfotad bild, den är tagen från mitt vardagsrumsfönster för ett par tre år sen.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards