Direktlänk till inlägg 9 november 2019

Det var som jag trodde

Av Pisan - 9 november 2019 11:41

 


Här skulle man vara nu, eller hur? Gissa om jag längtar. Det är "bara" drygt 6 månader kvar... 


Så var det lördag igen, men den här veckan är jag hemma. Skall åka iväg till mina föräldrar om ett par timmar. Och ikväll skall jag gå på Mia Skäringer på Scandinavium med mina 2 väninnor, fick denna föreställning i julklapp av dem förra året. Vi har längtat länge efter det här    Det är ju Fars Dag i morgon men jag har redan räknat ut att jag kommer vara som en dö sill hela dagen i morgon så jag tänkte att det är bättre jag åker till far idag istället. Och så åker jag direkt till stan sen. 


Fick pratat med distriktssköterskan igår angående skakningarna och det var som jag trodde, det är abstinens. Men idag är det bättre, är skakig men inte alls som igår. Hoppas bara att det här går bra värkmässigt. Men det lär jag få veta i morgon - när det är "dagen efter nåt roligt". Jag var helt slut efter besöket på vc och i matbutiken igår em, jösses vad skakig jag var - och svettig! Men som sagt så känns det bättre idag.


Sen på em och igår kväll satt jag här vid mitt köksbord och pysslade:


 


         


Som vanligt numera   är det till salu. 45 kr för armband och 30 för örhängen. Setet går att köpa just som set eller bara en del, eller två, av det. 90 kr för halsbandet. 150 kr för hela setet.


Hade fått en beställning också:


 


Nu är det dags att gå i duschen. Ha en härlig lördag!     

 
 
wiper

wiper

10 november 2019 11:16

Förstår att du längtar tills du skall resa iväg. Nu blir jag avundsjuk ;) jag skulle också vilja gå och se Mia Skäringer hon är ju suverän och hon har alltid fullt hus på sina föreställningar.

Då fick du svar på detta med abstinens. Obehagligt när man skakar så. Jag har besvär med skakning i armbarna när jag skall äta och maten närmar sig munnen. Det beror på min nackskada och när den är värre så skakar jag mer.

Hoppas du/ni hade det toppen på föreställningen i går. Jättefina smycken

Kramar från
Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

10 november 2019 13:24

Tack vännen! ♥ Nu känner jag mig färdig med smyckepysslandet för den här gången så nu åker alla de grejerna in där de ska vara. Som det är nu är köket helt belamrat med såna grejer... :-)

Mia var helt fantastiskt rolig och bra! Och så bra hon sjunger, visste att hon kunde sjunga men inte att hon kunde det så bra. Det var en riktigt bra föreställning. Idag betalar jag i form av hemsk värk i ben, fötter och rygg. Men jag kan ta det lugnt hela dagen, har inga måsten. Skall strax lägga mig i soffan och kolla på nån film tror jag.

Jag är ju skakig i vanliga fall, av 2 orsaker: fibron och även familjär tremor. Tremorn är ärftlig, både pappa och farfar har/hade det och även lilltrollet har det. Jag medicinerar med lågdos av betablockerare för det men det tar inte bort skakningarna helt. Så jag vet hur det är när man skall äta och armarna skakar, hemma går det ju an men när man äter borta är det lite pinsamt tycker jag.

Ha en finfin söndag! Kramisar! ♥

 
Nilla

Nilla

11 november 2019 13:51

Å vad kul att gå på Mia Skäringer <3 Kram

http://mittlivmedme.blogg.se

Pisan

11 november 2019 15:28

Ja, det var jättekul. Hon är ju så rolig och härlig :-) Kramis! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards