Direktlänk till inlägg 7 januari 2020

Jag vill inte!!!!!

Av Pisan - 7 januari 2020 14:34

 


Nej, såhär har jag det inte. Men jag önskar att det var så just nu. Det är såååå himla grått och trist och ännu tristare är det att julen är över. JAG VILL INTE!!!!! Att den skall vara slut. Jag tänker ha kvar mina juldekorationer och julgran, stjärnor i fönstren o s v så länge jag känner så här. Minst. För i vanliga fall brukar jag ändå inte ha någon ork att plocka bort det i januari. Har haft kvar granen till i början på mars p g a det nåt år. Att jag inte vill att julen är slut nu är förmodligen för att jag tycker det är så mysigt med alla änglar, tomtar och ljus och så granen naturligtvis. Vill vara kvar i myset ju.


Igår åkte älsklingen hem. Då hade vi varit tillsammans sen söndagen innan jul, den 22:e. Vi har haft det mysigt tillsammans. Vi har mest tagit det lugnt, jag har ju inte så mycket ork. Vi har varit här hos mig 2 omgångar, och 1 hos honom. Vi var där över nyår. Det är bra mycket lugnare där på nyår än vad det är här, här väsnas det med smällare, fyrverkerier raketer och allt vad det är långt innan och långt efter 12-slaget. Och så är det inte alls där han bor även om han också bor i centrum av samhället. Folk är väl mer förtjusta i fyrverkerier här än där antar jag.... Lördagen innan nyår var vi på den stooora loppisen i Gnosjö. Där var det mycket med folk och jag var orolig att jag skulle dra på mig nåt virus och blir sjuk. Men har klarat mig hittills. Tack och lov. Minns allt för tydligt hur det var året innan då vi blev sjuka på juldagen/annandagen alla 3 här hemma. Usch vad sjuk jag blev. Så jag är så tacksam för att jag slapp det den här julen/nyåret. Har haft bacillskräck hela hösten men mest veckorna innan jul och försökt hålla mig undan ställen där det skulle kunna vara mycket smitta. På vc har jag satt mig på andra ställen än i stora väntrummet när det varit fullsatt där, så långt bort från folk som möjligt.

Vi åkte vägen om Limmared när vi åkte hit igen, där har de Butik Återbruk och där fyndade jag fina julsaker i halm som jag blivit heltokig i. Jag skall byta band i dem och sätta in andra, nya och fräscha, band för de som sitter på nu är rätt slitna. Då har jag lite att pilla med innan jul i år. Längtar redan till november/december då jag skall göra julkort igen, för nu har jag en riktig pappersskärmockapär. Tack så hemskt mycket Lena!   Naturligtvis kan jag använda den till annat, göra andra kort o s v men jag längtar ändå tills jag kan göra julkorten för då gör man ju många kort på en gång och det är så himla roligt!  


Naturligtvis blev julen även hemskt sorglig i år. Mina föräldrar orkade inte fira jul med oss på julafton mer än en kort stund. Det är så fruktansvärt jobbigt att se hur sorgen tär på dem, jag blir orolig för dem. Livet känns så fruktansvärt orättvist. Läste någonstans att 1 av 3 får cancer. I min familj har mamma, pappa och min syster drabbats av cancer. Men inte jag. Vad jag vet just nu. Det blir 3 av 4. Och så tänker jag ju på mina barn, tänk om någon av dem får cancer? Hur fan skall jag klara det??


Nu blev det allvarligt i inlägget. Det hade jag inte tänkt, det bara blev så... Nu orkar jag inte sitta här och skriva mer, har ont. Har suttit här i flera timmar nu. Har försökt komma i kapp på bloggfronten, det tog längre tid än jag tänkt.


Ha en finfin tisdagseftermiddag och kväll!   



 
 
wiper

wiper

9 januari 2020 15:31

Vad längtansfull jag blev av din vackra vinterbild. I dag har vi i alla fall sett himlen och lite sol men annars har det varit grått, trist och blåsigt.

Julen är lite kort och vi har plockat bort allt men många har kvar julsaker och ljusstakar tills den 20:e. Trist att ni har såna fyrverkeri och smällare där på nyår. Här var det rätt lungt och samma förra året. Härligt med såna återbruk



Jag gillar din bakgrundsbild med fredsmärken och lite blommor som passar till

Skönt att du klarade dig från förkylning och det har jag gjort nu också i mer än 3 år fast jag inte vaccinerat mig. Du gör alltid så fina kort och är så pysslig, kreativ och mångsidig

Förstår dina föräldrar så väl att dom inte orkar för att mista ett barn är fruktansvärt. Det är verkligen många som får cancer och dör alldeles för tidigt. Jag vet hur det känns, att sen lämna man och barn efter sig går inte att ta in. Jag drabbades själv av cancer för 4 år sedan (tumör) men jag hade sån tur så tumören var inkapslad och hade inte spridit sig.

Ha en fin eftermiddag
Varma kramar från Malin


http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

10 januari 2020 12:11

Ja, det är hemskt trist det här med fyrverkerihelvetet vi har här i byn där jag bor. Nu vet jag ju inte hur det var i år eftersom ingen var hemma här då. Man kan ju hoppas på att det blivit lite bättre.
Jag tar influensasprutan varje år och det har varit lite olika från år till år hur jag drabbats av de olika virus som florerar varje år. Ibland klarar jag mig bra och ibland blir det infekterat hela vinterhalvåret.... Minns tydligt att jag var dålig som sjutton alldeles innan jag åkte till Spanien i maj förra året, jag var orolig för hur resan skulle gå. Men blev av med skiten när jag väl kommit dit.
Det var verkligen skönt att du blev av med den där tumören och att det inte spridit sig ♥ Men hemskt med oron innan du fick det beskedet.
Kramisar! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards