Alla inlägg den 17 mars 2015

Av Pisan - 17 mars 2015 12:38

 

Längtar efter det här just nu. Jättemycket. Men än så länge är det bara små, små gröna skott som skjuter upp ur jorden lite här och där häromkring där jag bor. Fast det är mycket mindre av det än vad det brukar vara för man renoverade ju ett hus här på gården förra året och då rev man även allt som låg framför huset och förstörde och senare tog bort de rabatter som fanns. Så nu ligger det bara sten där och så är det några jordhål som förmodligen skall sätta nya buskar/blomsterlökar och sånt i nu i vår och höst. Så nästa vår får vi hoppas att det blir lite mer av vårblomster här. Träddungen jag har utanför köksfönstret tar ju tid på sig innan det blir grönt och än är det för kallt så där har inte hänt nåt. Det är grått och trist fortfarande. 

Idag skall det enligt prognosen vara soligt här, men det är det inte - inte hela tiden i a f, det är faktiskt mest grått och så lyser solen igenom lite emellanåt, men inte speciellt ofta. Jag hade ju tänkt att sätta mig på bakongen nu mitt på dagen innan jag skall till vc vid 15-tiden.


Utvecklingssamtalet gick bra, hon är så duktig mitt lilltroll   Men det blev ingen tur på stan efter samtalet. Lillungen skulle jobba. Så vi åkte direkt hem. Men i morgon är hon ledig och då tänkte vi åka in till stan så jag kan köpa de där brallorna, om de sitter bra vill säga. Och så blir det väl en fika, mysigt.


Jag har börjat vakna lite tidigare på morgnarna sista veckan. Det är nog ljuset som gör det. Och då blir jag trött tidigare på kvällen och sitter inte uppe till midnatt, himla bra! Jag lägger mig faktiskt tidigare om jag själv får bestämma (vilket fibron för det mesta ser till att man inte får). Har alltid varit en morgonmänniska, tills jag blev sjuk. Då blev sömnen totalt rubbad. Sov alltid gott om nätterna förr, tills jag blev sjuk som sagt.


Ha en finfin tisdag!   


 



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards