Alla inlägg den 22 mars 2016

Av Pisan - 22 mars 2016 12:26

 


God middag! Här sitter jag med ett värkande huvud, vaknade med huvudvärken från helvetet.... Det är dock liiiite bättre nu efter lite medicin. Men den är av den sorten som kommer sitta kvar hela dagen, förhoppningsvis är den borta till kvällen så jag kan gå och lägga mig utan att behöva sitta upp och sova. Fint väder är det ute också så man får ju dåligt samvete över att behöva hålla sig inne och ifrån ljuset - som gör huvudvärken värre.


Tror ni inte lilltrollet fortfarande hade städ- och röjnoja när hon kom hem från skolan igår.... Den här gången blev det 2 skåp till i köket som fick sig en omgång och en hel massa slängdes även den här gången, bl a ett helt gäng gamla plastburkar med lock som var jätteslitna och knappt används längre. Och så har jag tömt ett skåp på mina målargrejer: paletter, akrylfärgstuber, flaskor med medium och en hel massa penslar. Jag har lagt alltihop i en stor korg jag har. Jag har några tavelprojekt på gång så jag ville ha färgerna framme lättillgängligt så jag snabbt kan sätta igång när lusten infinner sig.

Det är sååå fint i mina skåp nu    Nu är det bara under min säng som det skall röjas lite, och dammsugas för där bor väl ett helt zoo av olika sorters dammråttor. Hoppas dock att det dröjer lite innan hon är sugen på att ta tag i det för idag orkar jag absolut inte.


 


När jag är klar här ute i köket skall jag sätta på dagens första tvättmaskin, räknar med att hinna flera såna idag för det är fullt av tvätt i badrummet.


 


Det är så mysigt att sitta här i köket på morgnar och förmiddagar med balkongdörren öppen lite på glänt och lyssna på småfåglarna, det ger verkligen vårkänsla!   


Ha en finfin tisdag goa du!   


 



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards