Alla inlägg den 10 juni 2014

Av Pisan - 10 juni 2014 12:19

 


Halloj! Här sitter jag med min temugg, Sörgårdste är det i den idag, görgott. Tog sovmorgon idag. Vaknade tidigt med huvudvärk och tog mediciner och gick och lade mig igen och då sov jag till kl var nästan 11... Är så glad att jag kan ta sovmorgnar när det behövs, hade jag jobbat hade det ju inte funkat. Jag måste få kunna sova det jag behöver, har ett stort sömnbehov, om det beror på fibron eller inte vet jag inte. Tur att jag inte behövde gå upp tidigt idag. Har tid för B12-injektion kl 14 först. 


Här kommer utlovad bild på blommorna på balkongen   


 


Köpte det lilla balkongbordet i fredags. Hittade det i Jysk rekalamblad för nån vecka sen så det är inköpt på Jysk för c:a 250 kr. Kanske inte världens snyggaste men det fyller sin funktion. Nu får vi bara hoppas att jag klarar av att sköta dessa växter och blommor.... Har ju inte gröna fingrar direkt. 

Och här kommer en bild på de supersköna sandalerna jag också köpte i fredags:


 


Har aldrig provat så mjuka skor, någonsin. Trodde inte sånt fanns    Är så jäkla glad för att jag hittade dem! 


Idag har min äldsta dotter haft sin skolavslutning, hon är redan hemma. Ikväll skall hon på fest hos en klasskamrat som bor ute vid havet. Det är ganska långt härifrån. Vi bor öster om Gbg, på väg mot Borås så det är en bit ut till havet. En av dotterns kompisars mamma skall hämta dem där ute för det går inga förbindelser så sent på kvällarna under veckan, sista bussen går vid 12 på kvällen från centrum och det tar ett tag att åka där utifrån till centrum så det blir ingen lång fest för tjejerna om de skall åka kommunalt. Nästa år tar ungen studenten, jösses Amalia! Hon är redan 18 (i september i a f), fattar ingenting, hon var ju 5 alldeles nyss ju!!!   


Igår satt jag på balkongen nästan hela dagen. Fick en hel del sol på näsan. Det var jättegott där ute, lagom varmt. Men idag är det bra mycket varmare, öppnade balkongdörren för en stund sen men stängde den igen för det var alldeles för varmt och vill inte ha in den värmen    Det är svalt och gott inne i lägenheten. Det blir gott att sitta där sen i eftermiddag och ikväll när solen har gått bakom husknuten. 


Ha en finfin tisdag!!   


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards