Alla inlägg den 30 juni 2014

Av Pisan - 30 juni 2014 13:11

 


Ja, det gör inget att det är måndag. Jag tog låååång sovmorgon idag. Gjorde samma igår. Guuud vad skönt det är att sova så länge som jag behöver. Här har vi verkligen sommarlov nu. Men detta är sista veckan för lilltjejen innan 3 veckors sommarjobb, hon skall jobba på stenugnsbageriet där hon jobbat i vinter/vår på helgerna. 


Idag kikar solen fram emellanåt, annars är himlen grå. Igår var den grå hela dagen men det kom inte en endaste droppe regn. Men nu på morgon eller inatt har det regnat lite, det såg jag på marken när jag gick upp.


Igår grillade jag igen. Kotletter. Marinerade dem lite i olivolja och kryddor nån timme innan jag lade dem på grillen, det blev jättegott. Jag och äldsta dottern åt sallad till, lilltjejen hade rösti till. Idag vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på till middag. Har en del köttfärs i frysen så jag tror att det blir köttfärssås, men har inte riktigt bestämt mig ännu.

Inte blev det bakat i helgen heller. Idag har jag annat för mig. Möjligtvis, kanske, så gör jag det ikväll. Får se. Idag skall jag färga håret, det är nödvändigt. Och så skall jag gå och hämta cirkulationstränaren som har kommit, fick sms förut. Så i morgon kan jag tala om för er hur det känns i fossingarna och benen   

Upptäckte igår kväll att jag inte har nån känsel i topparna på 2 tår på högerfoten. Jag skyller på diabetesen vad gäller det. Där kan cirkulationstränaren hjälpa till. Skall prata med min diabetessköterska om det nästa vecka när jag träffar henne. Vet inte vad man gör när man fått sånt, men det vet ju hon. Jag har även rejäla nervsmärtor i dessa tår, enorma smärthugg som gör att jag skriker rätt ut när de kommer... Inte roligt alls. Men det är sånt jag får finna mig i, det går hand i hand med diabetes. Idag har jag dock inte så hemsk värk i ben och fötter, trots att det blåser som f-n. Idag är det nacken och skuldrorna som jävlas. Man får aldrig vara i fred...


Nu medans jag skrivit detta har jag fått i mig min frukost, eller brunch eller vad man skall kalla det så här dags på dygnet, det blev i alla fall en dubbelmacka med mjukost och skinka och 2 kokta ägg. Och te så klart, svartvinbärste. Det teet är jättegott!     

Igår pysslade jag och lillungen lite. Sydde. Eller rättare sagt; hon sydde och jag nålade och assisterade   Hon lagade ett par brallor som det gått hål i, sömmen hade lossnat. Och jag hade en tunika som var långärmad som jag ville ha korta ärmar på istället, så jag klippte av ärmarna och så sydde lillungen en kanal och så tog vi i resårband så det blev lite puffärm. Blev jättebra. Så nu har jag en tunika till att använda. Den har bara hängt för jag har inte velat använda den p g a ärmarna. Det är en riktig somrig tunika och då vill jag ha kortärmat eftersom jag är varm av mig och det blir för varmt med långa ärmar på sommaren.


Ha en finfin måndag!   


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards