Alla inlägg den 29 februari 2016

Av Pisan - 29 februari 2016 12:43

 

Visst är jag söt? Man blir ju som galen när man ser såna här bilder, dessa godingar!   Hi hi!   


God måndag! Idag har jag hunnit massor känns det som, och klockan är bara kvart i 1. Gick upp tidigt, vid 8, och ringde frissan, hon öppnar vid 8-snåret. Fick en tid kl 11. Somnade om en liten stund och gick upp igen vid 10, klädde på mig och åt en minifrukost, en liiiten macka och mina mediciner, magen kurrade så. Hade tänkt vänta med att äta tills jag kom hem igen men det gick inte, magen riktigt skrek efter mat. Så nu är jag nyfriserad, blev lite annorlunda än vad jag brukar ha. Eventuellt, kanske, möjligtvis tar jag en bild på mig sen, men bara kanske.... Så eventuellt kan ni få se hur jag ser ut i nästa inlägg, men det är bara ett kanske   


I helgen har det inte hänt så mycket, jag har inte varit bra alls, varit riktigt, riktigt trött:


 


Har inte orkat något annat än att ligga ner. Ingenting har blivit gjort här hemma. Nä, förresten, nu ljuger jag kom jag på. Lilltrollet har ju städat lite, och plockat lite med tvätt, men det har inte blivit mycket tvättat. Det skall jag ta tag i idag hade jag tänkt. Men jag har sett några filmer som gått på tv. Såg "Laxfiske i Jemen" igår, den var bra tycker jag. Och så kollade jag mellon i lördags, och Unge kommisarie Morse efteråt. Har i a f sovit som en stock under nätterna i helgen och det är jag tacksam för. Men tråkigt att jag inte orkat nåt, hade tänkt att åka till mina föräldrar i lördags men jag fick ställa in. Surt.

Vad tyckte ni om mellon då? Jag gillade Molly. Men annars var det mest skräp tycker jag. Enligt Björkman vill svenska folket inte ha klassisk schlager längre utan popfestival. Det var hans svar på det här med att Linda Bentzing och Martin Stenmarck hamnade sist, det är de yngre förmågorna folk röstar på. Men det är ju för att de yngre, de som röstar, röstar på de artister de gillar. Vi äldre röstar nog inte i samma utsträckning tror jag.


Sådär ja, nu fick jag svamlat till det lite.... Ha det så fint, den här måndagen (det känns lite som vår fast det är svinkallt ute)!   


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards