Alla inlägg den 13 april 2016

Av Pisan - 13 april 2016 12:01

 


Halloj! Här kommer ett litet inlägg från mig. Det är onsdag och idag är det mulet ute, igår sken solen från en blå himmel hela dagen. Jag satt ute på balkongen större delen av dagen. Läste i veckotidningar jag fått av mamma och som jag "sparat" för att ha att läsa när jag sitter på balkongen. Och så kom det 2 paket med posten, 1 tunika och 1 blus, jag är helnöjd med båda 2. Hoppas det kommer nåt idag med. 


Jag var helt ensam hemma hela dagen igår, fram till c:a kl 17. Lilltrollets pojkvän har nu flyttat hem till sin far. Det är allt lite tomt här nu. Men samtidigt är det skönt att få lite tid helt själv också. Och så behöver man inte stänga och låsa badrumsdörren varje gång man går in där   Jag färgade håret i måndags kväll med badrumsdörren öppen och det kändes också rätt skönt. Men jag får mindre hjälp med saker och ting här hemma nu. För han var väldigt hjälpsam. Men det gick ju innan så det skall nog gå bra nu med. Vem vet, han kanske kommer tillbaka?


 


I morgon åker jag till älsklingen i Småland. Den här veckan är det "International Street Market" med mat från hela världen i byn där älsklingen bor. Skall bli kul,  hoppas vädret är ok bara. Inte så kul att gå där i regn och blåst och det kan ju inte vara så kul för dem som står där om vädret är skit.


Idag blir det till att besöka apoteket och matbutiken. Men det blir lite senare i eftermiddag, jag behöver ju hjälp med att handla numera, klarar inte det själv längre. Är så darrig och skakig och får så jädra ont i ryggen av att lägga saker och ting i och ur korg/vagn och sen packa ner och gå hem, ibland får jag kramp i ryggslutet och då blir det kris för då måste jag sätta mig ner - direkt!  Det har hänt att jag fått ringa ungarna från affären, de har fått rusa dit och hjälpa mig.... Så jag sätter det säkra före det osäkra och tar med mig nån när jag handlar numera.


Hoppas du har en fin onsdag och att helgen blir fin!   


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards