Alla inlägg den 13 april 2017

Av Pisan - 13 april 2017 10:24

 


Så var det påsk. Jösses vad fort tiden går! Det var ju jul alldeles nyss ju.... Nu var det länge sen igen jag skrev. Det blir verkligen glest mellan inläggen nuförtiden. Men jag har ingen ork, ingen lust - har verkligen en svacka just nu. Och den sista tiden har jag sovit som en kratta. Inatt blev det nog bara 4 timmar.... Behövde inte gå upp tidigt idag men var ändå vaken tidigt.... Fast jag somnade sent som attan. Jag är sååå trött men det går ändå inte att sova. Den här gången skyller jag på fullmånen och värken. Har haft, och har fortfarande en helvetisk värk i fötter och ben, det har suttit i sen i helgen. Blir snart galen.


   


I år skall jag inte äta påskgodis har jag bestämt. Brukar må så jädra dåligt efter påsk för att jag ätit för mycket sötsaker - dåligt samvete alltså. Jag har ju diabetes och måste tänka på vad jag stoppar i mig. Håll tummarna för att jag klarar detta! 


Jag åker inte till älsklingen den här påsken. Han har inte fått ordning på bilen än men han skall ändå komma hit. Han kommer i morgon. Han får skjuts till Tranemo och därifrån kan han åka buss hit. Gislaved ligger inte så långt från Tranemo - som ju ligger i Västra Götaland, medans Gislaved ligger precis innanför gränsen i Småland.

Vi skall ta det lugnt, se på film och laga god mat. Det skall ju bli skitväder hela påskhelgen ser det ut som. Hoppas min värk bättrar sig så jag inte är helt utslagen hela helgen.


 


Inatt när jag inte kunde sova så gick jag faktiskt upp. Det har jag inte gjort de andra nätterna i veckan utan har legat kvar och lyssnat på musik och försökt läsa (vilket inte fungerade, kunde inte koncentrera mig). Jag grejade lite här ute i köket och så gjorde jag nya namnskyltar till badrumshanddukarna   Och så åt jag lite, drack lite kvällste (örtte). Skall dricka sånt ikväll för efter att jag gjorde det inatt så somnade jag - behöver ju inte vara det som gjorde susen men jag kan väl få tro det, ett tag i a f...   


      


Nu när det börjar bli lite varmare ute så funkar det inte att gå i mina vinterkängor. Och jag har bara ett par skor till, mina lila Nike´s. De passar dock inte till alla kläder - jag är rätt petig med sånt    Så jag har kollat runt på nätet efter ett par snygga sneakers. Och så var jag inne på Allum, shoppingcentret i Partille när vi i söndags skulle till mina föräldrar och fira deras födelsedagar som nyss varit. Hittade ingenting som funkade för mig. Jag har ju inlägg och innersulan i skorna måste gå att ta ur då. Och det gör det inte i alla skor - tyvärr. Nästa vecka så skall jag dock ta mig till stan och Bekväma Skor, en bra skoaffär som bara har vettiga skor, och snygga såna. Där köpte jag mina vinterkängor för 1,5 år sen. Skorna där är rätt dyra men de är som sagt väldigt bra och fotriktiga och funkar för oss med inlägg.


Nu skall jag strax äta min frukost. Sen skall jag och lilltrollet gå och handla. Det behövs en del mat över helgen, då både min älskling och dotterns pojkvän kommer. Ha nu en underbar påsk godingar!   


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards