Alla inlägg den 9 maj 2017

Av Pisan - 9 maj 2017 12:10

 


Ja det är jag, både i kroppen och huvud men mest trött är jag på att behöva vara så jävla trött jämt    Har haft en helvetesnatt inatt. Sov bara ett par timmar innan jag vaknade av att högerbenet värkte så in i bänken. Jag vaknade av att jag vred och vände på mig för jag hittade ingen bra sovställning p g a att benet värkte så. Gick upp och tog på en benvärmare, har ett par jättebra benvärmare som är stickade och låååånga så de går upp på låret. Och så värmde jag vetekudden i micron. Men det gick ju inte att somna för det hjälpte inte med värme på benet. Vid 5-tiden gick jag upp. Hade fått nog av att ligga i sängen och vrida på mig och fixa till värmekudden för varje gång jag vände på mig. Åt en liten frukost och drack lite te och gick och lade mig efter ett par timmar. Sov 1 timme, sen ringde larmet, det var dags att byta morfinplåster... Suck... Annars hade jag nog sovit nån timme på raken i a f. Om jag hade använt hjärnan där vid första frukosten så hade jag tagit och bytt plåster då så jag slapp gå upp efter 1 timme och göra det. Plåstret byter jag var tredje dag vid samma tidpunkt på dagen, det är viktigt för sen finns det inget verksamt ämne kvar i plåstret och då blir min värk överjävlig. Mitt liv har blivit bra mycket bättre sen jag började med dessa plåster, måste vara en 4 år sen jag började med dem. Hade i o f s velat ha en lite högre dos men det har jag provat och biverkningarna är inte roliga - hög som ett hus med en fruktansvärd yrsel, usch och fy!

Och så har magen krånglat, både igår kväll och inatt. Åt en av Felix färdiga frysta pajer igår. Det var paprika i den, vilket min mage inte gillar så jag pillade bort de där små bitarna. Men jag fick i mig en del paprika ändå tydligen och magen började nästan genast efter att jag ätit klart att krångla...   Så jag har verkligen inte haft nån bra natt.


Jag hade tänkt att gå och handla lite idag, sånt jag glömde igår när jag var och handlade. Men det blir bingen hela dagen idag, möjligtvis flyttar jag över till soffan efter ett tag, skall nämligen försöka sova lite till om en stund.


 


Nu byter jag ämne till nåt roligare. På fredag åker jag till älsklingen igen. Hoppas på fint väder då, lördagen verkar bli ok vädermässigt tyckte jag mig se när jag kollade väderprognosen senast. 

I slutet på förra veckan blev det en hel del sittande på balkongen och fick lite sol på näsan och kinderna. Men nu är det ju svinkallt igen, igår blåste det nordanvind och den var isande kall. När skall det bli vår på riktigt? Är görtrött på det här velandet hit och dit. I lördags var det ju sommarvärme.


Nä, nu skall jag sluta gnälla, för det känns som jag inte gjort annat i det här inlägget. Men ibland blir det så. Så är det bara. Ha en finfin tisdag goa du!   


 

Ungefär såhär känner jag mig nu   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards