Alla inlägg den 5 augusti 2020

Av Pisan - 5 augusti 2020 11:54

 


Halloj! Hurrrrraaaa!    Ingen huvudvärk på flera dagar nu! Helt underbart    Peppar, peppar ta i trä! Hoppas den håller sig borta lääänge. Men jag har varit/är trött och hjärntrött. Hjärntrötthet deluxe... Det är väl så att min kropp nu känner att den inte fått de där hästedoserna av B12 varje vecka längre. Det där med hjärntröttheten är lite läskigt. Ibland minns jag knappt vad jag heter.... Eller vilket år det är, eller vad älsklingens syster heter. Ja, såna där grejer. Jobbigt. Värst tycker väl lilltrollet att det är, hon blir frustrerad när jag inte minns vad hon sade till mig för 3 minuter sedan.... Och så blir jag sååå trött av ljud, klarar inte av när det blir för hög volym på tv:n t ex. Har låg volym på, i a f när det är nåt som ändå är textat på svenska, men ibland höjs volymen när det t ex spelas musik helt plötsligt i ett program. Då får jag sänka ännu mer.


Bilden ovan föreställer en liten bit av Nissan. Tog den när jag var hos älsklingen sist. Jag kommer ju inte ut så mycket, eller inte alls rättare sagt, just nu så det blir inte många bilder tagna. Men i måndags kom jag ut, en liiiten bit bort från mitt hus i a f. Mina 2 väninnor kom hit (De bor i Partille, där jag ju är uppvuxen. Den ena har jag gått i samma skolor som, vi gick även i samma klass på gymnasiet) till byn, vi gick och käkade lunch på den lokala krogen/pizzerian här, åt goda pizzor. Efteråt gick vi till bageriet/cafét och drack kaffe, jag tog en liten bit morotskaka till också, den var supergod...    Efter de timmarna vart jag helt slut. Har så svårt att varva ner när jag varit iväg på nåt. Var fortfarande uppe i varv sent på kvällen. Och så var det fullmåne så jag sov inte många timmar natten till igår. Men inatt har jag sovit som en stock, skönt   


Har pysslat en del de sista dagarna trots hjärntröttheten, har gjort lite kort. Har gjort en hel del saker fel och har fått göra om. Då blir jag skitförbannad på mig själv. Och så blir det många pauser.


 

 

 


Det här sista är ett minikort.


Har beställt hem lite mer grejor till scrappandet som jag skall gå och hämta i eftermiddag (när det slutat regna, för det ska det, det har SMHI lovat...). När jag kommer hem kommer jag garanterat vara pysselsugen så jag vet ju vad jag kommer göra sent i em och ikväll. Inte är det att laga middag i a f för den finns redan färdig (rester från igår, himla käckt).   


Måste ju berätta vad vi pratade om i måndags, jag och tjejerna. Jo, vi pratade om, och bestämde, att istället för att åka till Spanien (vilket inte går för vår flight är inställd, men jag hade inte velat åka nu ändå p g a coronan) ska vi boka in oss 2 nätter på hotellet i Ullared. Jag laddar upp rejält med vinylhandskar och munskydd innan bara och så går jag inte in i varuhuset om det är mycket folk, alternativt går ut om det helt plötsligt blir för mycket folk där inne. Ser verkligen fram emot det här. Kommer bli jättekul. Jag hoppas verkligen folk har vett att hålla avstånd, annars blir jag förbannad. Kanske skall jag ta med en käpp eller liknande och slå i luften runtom mig när folk kommer för nära   


Nu skall jag sluta svamla. Hoppas du har en fin onsdag    Tjingeling!   



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards