Alla inlägg den 6 september 2020

Av Pisan - 6 september 2020 11:59

 


Hej på er! Så var det söndag och veckan är slut. Vad fort veckorna går. Bilden ovan tog jag förra söndagen, i parken där i området där älsklingen bor. Nästa gång jag kommer dit, vet ej när det blir, så är det ju höst och förhoppningsvis finns löven kvar på träden fortfarande och i vackra färger. Det här året har ju verkligen varit konstigt, vi har ju inte kunnat träffas mycket alls sen älsklingens bil förstördes. Jag vågar fortfarande inte åka bussen dit, det dröjer nog innan jag vågar det. Det pratas ju om att vi inte har så många dödsfall längre och att allt färre smittas men jag tror att det kommer nog smälla till ordentligt igen i höst. Jag skall ju åka till Ullared nästa tisdag med mina väninnor på en liten 2-dagarstur, vi skall bo på Hotellet i 2 nätter. Jag har laddat upp med munskydd rejält men jag har inte kunnat få tag på handskar, de är slut överallt. Jag har några kvar och de får jag snåla rejält med innan jag åker. Skall köpa flera paket när de finns åter i butikerna. 


Igår var det till-och-från-väder, ena stunden strålande sol och i nästa stund hagel eller regn. Sådär höll det på hela dagen. Idag är det likadant. Både igår och idag blåser det som f-n och det känns i kroppen. Min ben värker så in i bänken.

Min skuldra/arm/hand är bättre! Nu känner jag bara av det här vid köksbordet när jag sitter vid datorn. Så jag försöker hålla inlägget kort. 


Har gjort några kort i dagarna, några till    Det är ju så himla kul   


   


Det översta gjorde jag igår. Trodde först att det inte skulle bli nåt kort för jag körde fast ordentligt. Hur jag än bar mig åt hittade jag inget som passade bra med det randiga pappret. Hade det hela klart för mig i huvudet, vad jag skulle använda och hur det skulle bli men det funkade inte i verkligheten. Så jag fick tänka om och det tog ett bra tag innan jag fick till det så som det ser ut nu. Och det nedersta kortet var en beställning. 


Är sugen på att skapa nåt idag också. Så när jag är klar här med det här inlägget blir det till att sätta sig i min lilla pysselhörna i mitt sovrum. Har bra ljus där inne, har 2 stora fönster i det rummet.


Hoppas du har det bra, var rädd om dig!    Tjingeling!   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards