Alla inlägg den 10 februari 2022

Av Pisan - 10 februari 2022 12:09

 


Halloj! Här är jag, jag har inte glömt att jag har en blogg. Jag har bara haft så dåligt med ork de sista dagarna. Har varit helt energilös och haft en förlamande trötthet. Det är lite bättre idag men nu efter att ha varit i mataffären är jag sååå trött, både i huvudet och i kroppen. Plus att ena vristen krånglar rejält. Har velat skriva ett inlägg sedan i söndags kväll då jag kom hem för jag har bilder att visa. Var ju på lyxig hotellövernattning lördag-söndag. Hade det superbra och mysigt, åt världens godaste mat! Guuud så gott. Här kommer lite bilder från hotellet, Hotel Elite Plaza Göteborg 


   


På dörren till vårt hotellrum satt det ballonger   


 



Utanför vårt rum, som låg en bit ifrån själva entrén och receptionen, såg det ut såhär:


   


Och såhär såg det ut inne i rummet:


         


Vilken byggnad det är! Älskar det här gamla, huset är från 1887 och har varit kontor tidigare. Som tur är har man bevarat det mesta av det gamla i huset.


Efter att vi hade checkat in vid 13-tiden gick vi en vända på stan, tog en fika på ett ställe på Västra Hamngatan och gick sedan lite och strosade, gick bl a in i Saluhallen på Kungstorget. Sen blev vi trötta och gick tillbaka till hotellet och vilade. Jag tror inte jag har bott på femstjärnigt hotell förut, det var första gången. Det var verkligen lyxigt. 


 


Såhär såg receptionen ut. Första bilden i det här inlägget, på den stora vasen, är också tagen i receptionen. Innan maten tog vi en öl i baren. När det sen var dags att äta så var det bara vi och 2 sällskap till i restaurangen så vi fick full service precis hela tiden, vi behövde inte vänta länge på någonting. Vilken personal! De var helt underbara. Till förrätt tog jag löjrom och älsklingen tog råbiff. Till huvudrätt tog vi båda två torskrygg, alltihop var såååå himla gott!!   


     


Eftersom varken jag eller älsklingen dricker vin så fick vi öl istället. Det var olika sorter till de olika rätterna. Glömde fota efterrätten, den var så god så jag tänkte inte på något annat, creme brulee.


 


Det var alla bilderna. Kunde inte ta fler inne i restaurangen eftersom det satt folk där. Efter maten gick vi ner till puben The Bishop Arms och tog en sista öl, där var det rätt så hög volym och vi stannade inte så länge.

Tyvärr så sov jag inte så gott under natten, magen krånglade. Den tålde väl inte lite löjrom och ett par tre öl... J-a mage! Men sängen var jätteskön och det var inga problem med att få ett par extra kuddar - jag behöver många kuddar när jag ska sova - så sängen var det absolut inget fel på. Trots dum mage så får hela hotellvistelsen 5 kuddar av 5   Och sen blev det söndag och dags för frukost, jösses vilken frukostbuffé!! Vi åt och åt och åt och var sist kvar i matsalen   

Men vad tomt och trist det kändes sen på söndag kväll när jag satt här hemma själv i soffan.... Nu får man drömma sig tillbaks istället. 


Det är redan torsdag, trots att jag mått skit i några dagar så har tiden ändå gått fort på något sätt. 


Ha en finfin torsdag och helg!   Tjingeling!   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards