Alla inlägg den 23 februari 2022

Av Pisan - 23 februari 2022 10:37

 


Halloj på er! Äntligen orkar jag få till ett inlägg. Det känns som att vi absolut inte har någon vår på gång här nu, igår kväll började det snöa igen efter en solig dag. Nu skiner solen igen men det ligger ju snö på backen. Vill inte ha mer snö och vinter nu, vill ha vår, NU! 

Visst är rosen på bilden ovan fin? På Alla    dag ringde det på dörren och bredvid dörren stod det ett blomsterpaket. Jag och min älskling kunde inte ses då och då var han så gullig att han skickade en ros till mig istället     Jag hade gjort ett kort till honom och köpt ett sådant där rött hjärta med choklad, Lindtchoklad, det gillar han   Detta fick han på söndagen, dagen innan.


I måndags var jag med mina 2 väninnor på hotellet vid Nääs fabriker och åt lunchbuffé. Guuud vilken god mat! Och där är så fint, det ligger vid en sjö. Men vädret var inte så roligt, snöblandat regn på tvären....  


   


Vi satt rätt länge där och åt och mös, det kändes inte alls lockande att ge sig iväg ut i skitvädret igen. Men som vanligt numera när jag äter något som min mage inte är van vid så bestämde den sig för att jäklas sen när jag kom hem. Det är så himla tråkigt att det skall behöva vara så. Men jag är ändå nöjd, det gör så mycket för humöret det här med att få umgås med kära vänner. Jag tillbringar så mycket tid ensam här hemma så jag behöver verkligen de här små stunderna med umgänge. 


Nu kurrar det i magen, dags för frukost. Ha det fint resten av veckan!   Tjillevippen!   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards