Alla inlägg den 6 september 2015

Av Pisan - 6 september 2015 12:59

                              


God söndag! Visst är det mysigt nu på kvällarna när mörkret faller lite tidigare och man tänder små lampor och ljus? Jag tycker det är urmysigt!   Men jag saknar ändå sommaren, sommaren blev ju så kort i år, endast några veckor med sommarvärme. Men jag skall väl inte klaga, jag som är "ledig" jämt har ju kunnat njuta av den sena sommarvärmen, har ju inget jobb jag måste iväg till fast solen skiner. Och så fick jag ju en veckas sommar i maj när jag var i Spanien.


Idag sov jag länge, lade mig rätt sent också så det kanske inte är så konstigt. Hade sällskap av lilltrollet och hennes pojkvän i tv-soffan. Vi kollade på Captain America - The First Avenger på 7:an bl a. Storasyster pluggade. På dagen satt jag faktiskt och pärlade lite vid köksbordet. Några örhängen och armband blev det. Satt en hel del och grejade med bilder - headers som jag ska ha här i bloggen bl a - här vid datorn. Tiden springer iväg när man sitter och pillar med sådant, likadant pärlandet - tiden rinner iväg hur fort som helst. Till middag blev det egengjord kebab i pitabröd, mums!   Vad vi skall ha till middag idag har jag inte funderat ut ännu. Kanske köttfärssås eller pannbiffar, får se. Först skall jag duscha i a f. Och bädda rent i min säng. Tänkte skicka ut lilltrollet och pojkvän till affären sen, skall jag duscha och bädda rent i sängen så kommer jag inte ha nån ork kvar till att gå till affären så då delegerar jag   Det är jag bra på numera. Förr var jag usel på det, skulle göra allt själv. Men har ju insett att jag inte kan det, det går ju bara inte, har inte så mycket ork som "vanliga" människor ju.


Idag blåser det verkligen i träna här, men det regnar inte och enligt prognosen skall det inte bli nåt regn nu, inte på hela kommande vecka heller - gött tycker jag   


Hoppas du har en finfin söndag! Var rädd om dig!   


 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards