Direktlänk till inlägg 21 oktober 2017

Aja baja

Av Pisan - 21 oktober 2017 12:57

 


Så vart det lördag och jag har en dag helt för mig själv. Lilltrollet är inne och jobbar idag, på ena Body Shopbutiken inne i stan. Annars så har hon inte jobbat på ett tag nu. Hon jobbar ju "bara" extra. Det kommer bli mer framigenom i november och december. På torsdag nästa vecka skall hon på intervju angående att jobba som vikarie på förskola här i kommunen, de har kris och måste ha extrapersonal och hon älskar småungar så det kommer nog gå bra. Då har jag 2 ungar som jobbar extra på förskola för storasyster gör det också men hon pluggar ju till förskollärare. Himla bra att få lite erfarenhet jämsmed utbildningen. Det är kris på den fronten inne i Gbg där hon jobbar också. 


Sitter här i köket med datorn och lilla stereon igång, lyssnar på Spotify och just nu kör jag Whitney Houstonlåtar, jösses vad hon kunde sjunga den damen!   


 


Jag har inte gjort nåt speciellt de senaste dagarna, har haft och har huvudvärk. Men igår kom väninnan och hälsade på några timmar så vi satt och babblade, drack te och åt clementiner. Jösses vad goda clementinerna är nu! Älskar dem verkligen, kan äta hur många som helst på en dag. Men det är aja baja för mig som har diabetes, får bara äta 2 per dag. Men det slinker ner några till....    Orkar jag skall jag gå till affären lite senare och köpa hem fler för nu är de slut. 

Det är gråväder idag. Men det blåser inte så mycket som vanligt så regnet faller åtminstone rätt ner och inte från sidan. Får se hur jag känner mig sen, som jag mår just nu så tror jag att jag håller mig i soffan idag. Har sån där svidande, molande värk i större delen av kroppen och så är jag såååå trött, åt det förlamande hållet - inte den där allra värsta förlamande tröttheten men inte långt ifrån. Hoppas den håller sig på avstånd för jag vill inte bli liggande i sängen och inte orka nåt mer idag. Jag har lite tvätt att pula med här, sånt som skall vikas och stoppas i skåp och lådor och så behövs det tvättas lite också.


Hoppas du har en fin lördag!   


 



 
 
Annelie

Annelie

23 oktober 2017 23:50

Gött med innedagar, bara fisa runt i pyjamasen och inte göra många knop.
Sådan dag har jag haft idag.
Jag älskar också clementiner,,, men har inte köpt hem så många ännu. Får bli en påse när jag (vi, beroende på väder och mig) ska iväg för att handla lite i morgon.

Ha nu en jättefin kommande tisdag... // Kramar om <3 Annelie

http://nouw.com/gifta6570

Pisan

25 oktober 2017 11:57

Ja, det är gött med såna dagar. Idag ska jag ha en sån, hade en igår med :-) Orkar just nu inte så mycket mer, men då får det vara så. Ha en fin onsdag vännen! Kramis! ♥

 
wiper

wiper

26 oktober 2017 15:44

Vad duktiga dina döttrar är och så kul att få arbeta med det man gillar. Kul att hon har annat arbete på gång också. Tråkigt att så många av dessa bra artister gått ur tiden alldeles för tidigt.

Då får jag passa på att köpa clementiner nu för jag gillar inte när dom är mot sura hållet. Min man har också diabetes och han visste inte om detta med clementinerna. Han som brukar vräka i sig så många. När du berättar hur du mår i din fibromyalgi så känner jag igen mycket så jag tror att jag har det också. Frågade kiropraktorn och hon trodde det också när jag berättade om ömhet i huden och att jag inte kan ha åtsittande bh och annat. Det går så upp och ner.

Ha nu en skön torsdag
kram från
Malin

http://https://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

27 oktober 2017 08:38

Max 2 frukter per dag säger min diabetessköterska. Men oftast äter jag fler, i a f nu när det är clementintider. Det är ju så vansinnigt gott :-)
Du får ta upp det här med fibro när du är hos din läkare nästa gång, så kan han/hon känna på de där triggerpunkterna (det är så man diagnostiserar fibro, + att man skall ha haft konstant värk i minst 3 månader). Man skall ha kraftig smärta på minst 11 eller 12 (minns inte) av de här triggerpunkterna. Hoppas att din läkare vet och kan detta, det är inte alla som kan det här med fibro.... Tyvärr.
Ha en fin helg, både du och mr T! Kramis! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards