Alla inlägg den 2 april 2019

Av Pisan - 2 april 2019 13:22

 


Hello! Jag har överlevt helgen även om det vart segt som sjutton i söndags. Har haft en fin helg. Och som jag skrev i förra inlägget så var det ett Ullaredsbesök inplanerat i lördags. Vi åkte iväg när vi käkat frukost och gjort oss klara. Det tar en timme ungefär att köra till Ullared. Jag somnade på vägen dit   Sånt trevligt sällskap var jag    Vi var där vid 12-tiden och parkeringsplatser fanns inga så långt ögat kunde se. Det tog en liten stund innan vi hittade en, man får köra runt där en stund innan man hittar en p-plats när det är lönehelg.... Vi valde kanske inte världens bästa tillfälle att åka dit. Men det gick bra faktiskt även om det var kö till caféet, stod i kö c:a en halvtimme. Men inne i själva varuhuset blir det liksom inte trångt ändå, fast det är mycket folk, det är så himla stort. Fick hittat det jag skulle ha; leggings, nattlinnen, strumpor, en liten stekpanna och hårfärg. Höll mig till det som stod på min lilla lapp jag hade med mig   Jag skulle ju åka hem med buss på måndagen, igår. Och jag ville ju gärna ha med mig mina inköp med en gång och inte ta hälften nästa gång jag åker dit. Dessutom får man tänka på budgeten när man har en Spanienresa inbokad om c:a 5 veckor. 

Jag köper mina nattlinnen på GeKås för de är både billiga, 60:-, och bra. Har gjort så i flera år. Köpte även 2 kortärmade toppar, en svart och en röd. Strumpor är alltid bra och billigt där också, köpte 10 par vita kortsockar till mig och lilltrollet. Så nu har vi strumpor ett tag. Jag rensade ur de fula och udda igår så nu har vi ordning på strumpfronten. Efter besöket i det stora varuhuset åt vi thaibuffé på Rosegarden, mums! 

Jag hade rejält ont i fötterna på lördagskvällen och älsklingen fixade fotbad åt mig den godingen   Det var välbehövligt och skönt. I söndags var jag mör. Fötterna värkte som f-n, resten av kroppen ville också bara vila så det var det enda jag gjorde. Jag skulle ju hem som igår och måste orka med den resan också. Det gick bra. Idag är jag dock inte pigg, kroppen känns som ett öppet sår, det svidvärker i HELA kroppen, ryggen känns som den skall gå av när som helst.... Ja, ja.... Så blir det när man leker frisk.


Sitter här alldeles nyduschad, skall snart till vc för veckans första B12-injektion, och så skall det i vanlig ordning handlas också, det är nästan tomt i kylen. 

Idag har vi sol, men det blåser kallt. Har fortfarande inte känt en endaste gång hittills att det är varmt nog att sätta mig ute på balkongen, det har blåst så himla kallt varje gång det varit sol. Hoppas det blir lite varmare snart.


Ha en finfin tisdag!   





Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards