Alla inlägg den 24 april 2019

Av Pisan - 24 april 2019 07:46

 


God morgon! Här sitter jag redan, såhär tidigt brukar jag inte vara uppe men idag vaknade jag redan vid 6-tiden med världens huvudvärk. Den allra värsta sorten. Det var länge sen jag hade sån huvudvärk. Kan ju inte ligga ner när jag har så ont i huvudet så det var bara till att gå upp. Sitter här vid köksbordet med en mugg te och gäspar så tårarna rinner. Idag ser det ut att bli en mulen dag.


Vilket väder vi haft i påsk! Rena sommarvädret. Igår på vägen hem var det jättevarmt. I helgen har vi varit ute en del på små cykelturer. På en av dem tog jag den här bilden:


 


Även den översta bilden är tagen under en cykeltur. De där japanska körsbärsträden är ju sååå vackra när de blommar. Tänk om de kunde blomma hela sommaren, det hade ju varit underbart   


Vi har även ätit gott och kollat lite på Sopranos på kvällarna, håller ju på med den serien just nu när vi ses. Och så har det blivit kaffe på balkongen, flera gånger. Det är ju så härligt   

   

I måndags morse när vi vaknade såg vi brandrök på himlen en bit bort. Det hade börjat brinna vid 6-tiden på morgonen. Hela dagen luktade det skogsbrand i hela Gislaved. Vad jag vet så håller de fortfarande på med släckningsarbete, det är en mosse bl a som brinner och igår blåste det ju som sjutton och det är ju inte speciellt idealiskt när det brinner. Läste på nån nättidning nyss att ännu en brand härjar i Gislaved, denna gång i en industrilokal. Den första branden verkar vara anlagd tydligen. Idioter!   Och det brinner ju på många ställen just nu. Även här i Härryda kommun brinner det på flera ställen, bl a vid flygplatsen. Har inte läst om den branden ännu dock så jag vet inte om den fortfarande härjar. Man vattenbombade med helikopter igår kväll.



Igår fyllde mitt lilltroll 21. Men när jag kom hem var hon inte hemma trots att hon var ledig, hon var iväg på ett träningspass + lunch med väninnor på stan. Men på kvällen fick vi lite tid tillsammans, vi åt middag ihop vilket inte är vanligt numera eftersom hon ofta är hemma sent eftersom hon jobbar i butik. Hon fick presenter och vi satt och pratade och så hade vi storasyster med på videosamtal i mobilen en stund också. Vi hade köpt present ihop så hon ville ju vara med när lilltrollet öppnade det. Ett presentkort på butiken med träningskläder, Aim. Jag hade även beställt hem en 2,2 liters vattenflaska att ha med på träningen + en burk på hela 1 kg med jordnötssmör (mest på skoj   ) för dottern är galen i det    Vi skall fira hennes födelsedag "på riktigt" med mormor och morfar också lite längre fram - vi firar både hennes födelsedag och min (som är i början av juni) tillsammans om några veckor.


Idag har jag en tidig tid för B12-injektion så jag kan inte gå och lägga mig när huvudvärken släppt lite på pillren jag tog när jag gick upp. Får ta en middagslur istället. Om huvudvärken tillåter. 


Ha en finfin onsdag!   


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards