Direktlänk till inlägg 5 juli 2020

Att det kan blåsa så...

Av Pisan - 5 juli 2020 12:58

 


Halloj! God söndag på er! Här sitter jag medans det stormar ute. Jösses säger jag bara, att det kan blåsa så...  Och så regnar det emellanåt. Likadant var det igår. Och det känns i kroppen, känner mig som ett enda stort blåmärke. Men det är sommar och det är jag glad för, det är ljust på kvällarna. Det är ju helt underbart. Jag njuter varje kväll där jag sitter i min soffa, när det inte är mulet är det ju ljust sent på kvällen. 


Och ni får stå ut med en gammal bild, jag kommer ju ingenstans och här har det inte hänt mycket sen jag skrev här sist. Det enda som händer är att jag skall till vc imorgon bitti och lämna blodprover. Min läkare ringde i torsdags. Det var väl för att jag var på tapeten eftersom jag bett om nytt recept på en medicin. Så då såg han att det var dags för nya prover, det verkar som att diabetessköterskan inte är kvar där på vc. För det är hon som skulle kallat mig. Och så frågade han ju hur jag mådde. Sade då att jag har hjärntrötthet deluxe och då ville han ta prov på B12:t, jag har ju slutat med injektionerna. Det har han inte mycket för, de kommer inte visa nån brist. Det gör de aldrig för det behövs helt andra metoder än de som de har här i den svenska vården för att analysera just det provet på ett tillfredsställande sätt. Det trodde jag faktiskt han var medveten om. Så i morgon bitti skall jag vara där kl 09.00 Han bokade in mig då, man måste boka tid för provtagning nu i och med coronan. Så det blir till att gå upp tidigt då. Kan ju gå och lägga mig när jag kommer hem igen om jag är jättetrött. Det var jag kl 09 i morse, såååå trött, hade varit på toa och kände att det behövdes mer sömn. Vaknade vid 12 av att telefonen ringde.... Så idag  blev det verkligen sen frukost.


Lite senare idag blir det hårfärgning. Har en jättestor ful utväxt, har inte brytt mig om att färga håret för jag går ju bara här hemma. Men nu är det så att jag skall förmodligen åka till älsklingen på torsdag. Äldsta dottern skall köra mig dit, och även hämta mig 2 veckor senare. Ungefär 2 veckor senare, vi får se exakt vilken dag det blir, det beror på vad hon skall hitta på, hon har semester i 4 veckor nu. Lilltrollet har inte semester förrän i augusti. 


Har suttit här en stund nu och stirrat ut genom köksfönstret, kan inte komma på vad jag skall skriva. Som jag skrivit innan: Det händer absolut ingenting här och man är som tom i bollen, man får ingen inspiration till någonting ju, det är urtrist just nu. Och jag känner inte för att älta det här med coronan, allt runt det som att folk verkar strunta i att det pågår en pandemi, det gör andra så bra så jag behöver inte göra det tycker jag.


Ha det så fint godingar!   

 
 
wiper

wiper

6 juli 2020 14:06

Vi har samma väder här och när vi var ute så blåste det så otroligt så vi kunde inte vara ute så länge

Jag gillar också när det är ljust länge på kvällarna. Kan det aldrig vara lagomt varmt? ;). Bra att du får ta prover men dom kan väl ta den undersökningen som behövs för att se om värderna gått ner. Det är dåligt av dom tycker jag. Du skall ju få må så bra som möjligt.

Jag skulle också ha tonat/intensivtoning i dag men jag orkade inte än om Mr T hjälper mig. Så härligt om du kan åka till din kille och så toppenbra att din dotter skjutsar dig. Vad vuxna dom blivit så tiden bara rusar iväg. Härligt att du kan stanna så länge hos honom också. Ni får verkligen längta efter varandra. Hur länge har ni varit ihop nu?

Vi höll på att bli tokiga själva av tristess ett tag men då hyrde vi bilen så vi kom ut lite. Att gå ut och promenera är rena hinderbanan för folk flyttar sig inte och man måste ha ögon i nacken också. Vi blir lika förvånade varje gång. Vet dom inte att vi har en pandemi?. Så jag har samma erfarenhet som dig

Sköt om dig vännen
Ha det så bra du kan
kramar från Malin



http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

7 juli 2020 10:06

Samma väder idag. Jag har redan hunnit ut och hem igen, fick gå och lämna ett urinprov för det hade jag missat att ha med mig igår och så har jag varit på apoteket. Hann gå mellan 2 skurar, snacka om tur :-)
Det analysmetod som behövs finns inte att tillgå i Sverige och man måste skicka provet utomlands - och det gör ju inte vårdcentralerna för det är för dyrt utan man nöjer sig med det "vanliga" där bara en stor B12-brist kan ses.
Ja, vi får verkligen längta efter varandra. Vi har varit ihop i 8 år nu.
Det är som du säger, folk flyttar inte på sig, inte inne i butikerna heller. De är jättedåliga på att hålla avstånd. Det var som tur var nästan tomt med folk på apoteket nu på morgon. Skulle inte gå dit senare på dagen.
Var rädda om er och ha det gott vännen! Kramis! ♥

 
Bittan

Bittan

7 juli 2020 11:20

Hej! Så roligt att du kommer till din kille och kan stanna i 2 veckor.

Usch här mår jag pyton då jag fått ryggskott som började igår och har sån värk så jag kan mest stå och gå. Så natten var hemsk hör trots medicin och kylspray. Hör städade vi sovrummet och jag skulle torka av en könsroll så small det till i ryggen.

http://britt-marie.bloggplatsen.se

Pisan

7 juli 2020 11:28

Usch vännen! Ingen höjdare med ryggskott :-( Håller tummarna för att det inte skall sitta i alltför länge, att det går över snabbt. Kramis! ♥

 
Bittan

Bittan

7 juli 2020 11:22

Nu åkte inlägget iväg innan jag skrev färdigt så går det när man har värk.
Jag hoppas du får en skön sommar hos din kille.
Kram från Bittan❤🌝☀️🌷🦋🌻

http://britt-marie.bloggplatsen.se

Pisan

7 juli 2020 11:30

Hi hi! :-D Det är sånt som händer, jag gör det ibland också... Man är liksom inte 100 uppe i pallet när man har så ont. Tack så mycket! Jag hoppas vi får det lugnt och skönt och att man klarar sig från extra värk och att ingen av oss blir smittad av corona. Ha det fint du med vännen! Kramisar! ♥

 
wiper

wiper

8 juli 2020 16:52

Jag tycker dom kunde kosta på att skicka iväg provet. Fattar inte att ni varit ihop så länge. Tiden bara rusar iväg. Det verkar vara likadant överallt med att många är dåliga på att hålla avstånd. Tur att det inte är så mycket folk på matbutikerna för alla verkar storhandla.

Det är inte roligt att måsta säga till om en sån självklar sak som avstånden.

Var rädda om er ni två också

kramar från Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

9 juli 2020 11:08

Ja, tiden rusar verkligen iväg. Idag hoppas jag att det är lite folk på loppisen i Limmared för jag och dottern hade tänkt gå dit när vi ändå åker förbi, det är en sån bra loppis. Jag går dock inte in om det är för mycket folk. Jag har köpt ansiktsskydd i o f s, jag får se hur jag gör. Har även engångshandskar som jag absolut skall ha på mig där inne.
Kramis! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards