Alla inlägg den 4 april 2020

Av Pisan - 4 april 2020 12:48

 


Tjenixen! Såg att jag inte skrivit nåt sen i måndags. Fast jag inte haft något speciellt för mig eller varit någonstans så har tiden gått väldigt fort. Jag har mest pysslat. Har stansat ut massvis på min nya favoritpryl, har lånat stansformar av min vän Lena. Höll på större delen av dagen igår och halva dagen i förrgår. Igår kom jag upp sent för jag hade sovit så dåligt så jag höll på till Skavlan började kl 21. Och det känns, har ont i ryggen för jag står vid köksbänken och stansar, växlar i o f s om med att sitta vid bordet och pilla bort överflödigt papper från det utstansade och formarna. Har mer kvar att stansa ut men tror jag väntar med det tills i morgon, ryggen får vila idag även om jag är sugen på att sätta igång    Inatt har jag sovit gott men natten innan blev det som sagt inte mycket sömn. Vaknade efter bara c:a 3 timmar och kunde inte somna om förrän vid 8-9-tiden och sov kanske 1,5 timme men orkade inte gå upp när jag vaknade, var sååå trött. Inatt sov jag 8 timmar på raken, vaknade inte ens för att gå på toa som jag brukar göra. Det är inte ofta det händer. Men måste säga att jag sover mycket, mycket bättre sen jag började med Gabapentin. Det är en stor skillnad och det är jag så glad och tacksam för.


Har även suttit lite på balkongen under veckan, det har varit några dagar som det varit sol hela tiden men när det inte är det blir det alldeles för kallt. Men nu är det ju värme på gång, på måndag skall det bli 14 grader och sol här enligt SMHI. Härligt!!   Då vet jag vad jag skall göra.


Bilden ovan är tagen här i köket för nåt år sen. Minns att jag fick tulpanerna av pappa, de stod jättelänge, mer än 1 vecka. 


Har lite bloggtorka tror jag, vet inte riktigt vad jag skall skriva. Så det blir ett kort inlägg idag. Ha en finfin lördag och söndag!   


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards