Alla inlägg den 23 augusti 2022

Av Pisan - 23 augusti 2022 12:42

 


Halloj! Ny vecka igen. Helgen gick jättefort, som vanligt... I det här inlägget tänkte jag visa bilder som jag tog när vi var uppe i Härjedalen i juni. En dag åkte vi till Hoedestupet på en liten utflykt, vi åkte bil på små grusvägar i en eeeevighet kändes det som, rätt ut i ingenting innan vi kom fram. Det går inte att få fram genom några bilder hur fint där egentligen var, man måste höra ljudet av vattnet, känna dofterna där i skogen av skog och vatten för att kunna ta in hur mäktigt det var. Det kändes som man var med Ronja ute i skogen.


   


Det är nu över 2 månader sedan vi vär där uppe i Lofsdalen. Tiden har verkligen flugit fram även om det kändes bra trögt de där 4 veckorna jag var sjuk i covid. Är fortfarande trött, och då menar jag extra trött. För trötthet och förlamande trötthet är ju något jag lever med dagligen. Idag är jag bra seg och det var svårt att få motivation till att gå upp ur sängen förut. Igår sov jag till klockan var ungefär 12... Idag kom jag upp lite tidigare för att jag inte sov lika länge. Men jag skulle nog somna om jag gick och lade mig nu. Jag hade tänkt mig att sitta i solen ute på balkongen idag men väderprognosen från igår stämmer inte, vi har mulet nu och inte sol som det lovats.... Hoppas den tittar fram snart så jag får någon timme i solen innan den försvinner runt knuten.


I helgen var jag hos älsklingen som vanligt. Vi tog det mest lugnt, i lördags satt vi mest på balkongen och fick sol på näsorna, det var så himla gott där ute. Gick inte in förrän solen gick ner på kvällen. I söndags tog vi en fika ute, älsklingens killar och även hans lillebror var med. Vi tog även en liten tur i skogen i Härskogsområdet innan det var dags att laga middag. 


Bilderna här i inlägget är ju tagna i början av sommaren och det syns tydligt på den ljusa gröna färgen på trädens löv. Nu är det snart höst och helt andra färger lyser upp skogarna, önskar jag kunde få uppleva hur underbart vackert det är där uppe i Härjedalen på hösten. Jag älskar sommaren och våren mest av våra årstider men färgerna på hösten är magiska. Det är mörkret som jag inte gillar med hösten. Att det bara blir mörkare och mörkare. Jag hade velat ha juniljuset året om, det hade inte stört mig och min sömn det minsta, jag sover gott ändå. Det finns ju rullgardiner   


Ha en finfin vecka!   Tjingeling!   


       

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards