Alla inlägg den 26 augusti 2022

Av Pisan - 26 augusti 2022 11:38

 


Halloj! Kikar in för att önska er en fin helg. Som ni ser på bilden så mår jag inte så himla bra, har en helvetisk huvudvärk och de jobbiga efterdyningarna av covid har återkommit, jag har varit och är sååå himla trött. Tröttheten är mycket värre än vad jag skrev om i förra inlägget. Det smällde till i tisdags eftermiddag. Så sen dess har jag bara legat i soffan, har inte orkat något annat. Igår sov jag t o m middag i några timmar, det var länge sen jag gjorde det. Så idag känns det inte roligt alls, extrem trötthet OCH huvudvärk. Och huvudvärken gör att jag kan inte ligga ner, den blir värre då. Så jag måste hålla mig upprätt. Det funkar ok när jag mår som vanligt men hur sjutton skall det gå med den här tröttheten? Känner mig desperat. Hade velat bli nersövd känns det som....   Jag mådde ju hyfsat bra i 3 dagar.... Varför var det tvunget att komma tillbaka? 


I morgon är det meningen att jag skall bli upphämtad av älsklingen någon gång mitt på dagen, mitt emellan 2 innebandymatcher under en cup i min grannby och så skulle jag vara med och se 2 matcher och sen ska vi åka hem till älsklingen. Men som det känns nu vet jag faktiskt inte om jag orkar. Har jag huvudvärk även i morgon så blir det garanterat inget med det, då klarar jag inte av oväsendet som blir i en idrottshall under match. Visselpipan domarna använder är tortyr då. Ja ja, vi får väl se hur läget är i morgon. Idag tar jag det lugnt här hemma och utsätter mig inte för en massa oljud och sånt som kör slut på mig - vilket går rätt fort nu när jag mår som jag mår. 

Dagar som den här är jag såååå j-a trött på att vara sjuk! VILL INTE! Vill vara frisk och kunna leva ett normalt liv med jobb, fritid och ev lite resor och umgås med vänner och släkt i den utsträckning som jag egentligen vill. Dagar som denna känns livet väldigt orättvist. Men jag kommer väl igen, det brukar jag ju. Det känns bedrövligt tufft just nu men på nåt sätt så brukar jag överleva, även om det inte känns så just nu.


Jag hoppas att du, kära läsare, mår bra mycket bättre än mig just nu och att du får en finfin helg!   Tjillevippen!   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards