Alla inlägg under januari 2015

Av Pisan - 30 januari 2015 10:56

 


God morgon! Idag vaknade jag tidigt, Emma väckte mig vid nio, hon sa: "Mamma, du kan nog inte åka idag. Det har kommit gööörmycket snö". "Det är ingen fara, jag skall ju inte åka än på ett tag". Men då hade jag inte gått upp och tittat ut än.


   


Så här ser det ut här nu. Skulle jag ge mig iväg nu på förmiddagen så hade det nog inneburit en hel del förseningar men jag skall ju inte iväg förrän i eftermiddag. Tror nog att man fått undan den mesta snön på vägarna tills dess. Men det skall börja snöa i eftermiddag/kväll igen, speciellt i de regionerna jag skall resa genom/till. Men jag tror nog att jag kommer fram, möjligtvis blir det lite förseningar. Jag SKA iväg, spelar ingen roll om det snöar....   Lite snö tål väl vägarna? Herregud, vi bor ju i Norden, och här snöar det. Nu har det slutat snöa och det klarnar upp, det är jättevackert, och ljust. Det är annat det än det ständiga gråa man fått stå ut med hittills i vinter. Nu får vi hålla tummarna för att detta får ligga kvar ett tag och inte slaska bort på en gång.


 

Här är ugglemagneten som jag fick häromdagen, visst är den söt?   Inte världens bästa skärpa på bilden precis, är tagen med darrig hand med mobilen, jag är darrig jämt numera.... Det är ME:n som är ansvarig för det har jag kommit fram till.


Och igår tappade jag nästan hakan när posten kom. Ett paket till mig till!!!! Med ännu en uggla!! Ett best friendshalsband, och fina armband som min älskade vän Nini gjort:


 

  

Är rörd över att ha så fina vänner som tänker på mig. Ni är så fina!! Puss på er!     


Nu skall jag fixa frukost, är hungrig. Ska höra med lillungen om hon också vill ha frukost, hon är hemma idag, fredagar är annars skoldag för henne nu under praktiken men det är idrottsdag idag och hon är helt slut efter 4 arbetsdagar, finns inte en chans att hon orkar med nån idrottsaktivitet idag i flera timmar. Så hon är hemma och vilar sig.


Ha nu en fin helg, med eller utan snö! Kram på er!     


 

Av Pisan - 29 januari 2015 13:07

 


Yeeeeeeyyyy!!! Fredag i morgon!!!   Då skall jag åka iväg till älsklingen. Så det blir en riktig myshelg   


Måste berätta att jag igår blev jätteöverraskad när posten kom. Det fanns ett paket till mig, en liten ugglemagnet! Så glad jag blev! Har bara mobilbild på den ännu, skall fixa en med kameran också så jag kan lägga in här. 


Sitter här vid datorn när jag egentligen borde klä mig och göra mig redo för dagen och för att gå bort till vc och få min B12-injektion. Så det blir kort här nu. Hoppas du har en fin torsdag och att du får en fin eftermiddag och kväll!   

Tjillevippen!   


 

Av Pisan - 28 januari 2015 14:02

 

Såhär ser det ut här just nu. Jag sitter vid köksbordet med en mugg kaffe och ute är det gråväder med halv storm och regn. Och jag måste ut i skiten. VILL INTE! Men som sagt; jag måste för kylen är nästan tom... Hade behövt handla mer på Netto igår än vad som blev handlat, men jag hade inte inköpslistan med mig för jag trodde inte jag skulle till nån mataffär. All snö som kom i helgen (eller när det nu var) är borta.

Jag har fortfarande inte fått ändan ur vagnen för att ta ner julstjärnan i köksfönstret och på balkongen står det fortfarande en liten gran och en tomte. Måste få gjort detta idag. Stjärnan måste ner i a f, ute får det nog blåsa klart först innan jag börjar greja där ute.


Skrev ju häromdagen att jag är i en Abba-period, jag bara lyssnar på Abba. Det är samma nu, kör fortfarande på med Abba. Och Spotify är världens bästa uppfinning! 



Har inget roligt att skriva, det har inte hänt nåt kul här. Det är samma som vanligt här; värk, värk och mer värk och lite andra krämpor.... Men huvudvärken är borta. Är ju alltid nåt....


Tjingeling!     


 

Av Pisan - 27 januari 2015 14:52

 


Muuuu på er!    Jag gillar inte bara ugglor utan gillar kossor också, de är också coola precis som ugglor tycker jag   


Idag har jag varit på en liten shoppingtur till Sisjön med en väninna. Nödvändiga saker från Ö&B inhandlades, likaså på Rusta och Jula. Vi tog varsin smörgåstårtebit i en fiskaffär också, tillsammans med kaffe och te. Sen åkte vi hem till mig, via Netto i Kallebäck, mjölk och bananer inhandlades där. Väl här hemma mer kaffe och vila i soffan. 


 


En sådan här köpte jag på Jula, har velat ha en sån länge, den kostade bara 99:- så jag slog till.


Idag skulle solen lysa enligt prognosen. Sicken dålig prognos, det är helgrått här, och råkallt. Jag har huvudvärk och kan inte ligga ner, skulle vilja ligga ner och ta en liten lur men det kan jag glömma. Det går inte att ligga ner med den här huvudvärken. Den fanns där när jag vaknade i morse. Den försvann på ett par piller men är nu tillbaka   


Ha en fin eftermiddag och kväll!   



Av Pisan - 26 januari 2015 12:49

 

Bästa kompisar? Jättesöta hur som helst   


Så var det måndag igen. Usch vad helgen går fort. Hade en jättetrevlig kväll i lördags, tiden gick alldeles för fort bara, vi var där vid 18 och helt plötsligt så var klockan c:a 24.... Hur gick det till???  Vi blev bjudna på hemgjord lasagne, guuud så gott. Vet inte när jag åt det senast, flera år sen tror jag.

Så det blev rätt sent innan jag kom i säng. Det kändes hela dagen igår. Och på sen eftermiddag klarade jag det inte längre utan somnade.... Men jag kom i säng i vanlig tid på kvällen sen ändå. Och idag sov jag jättelänge, har inte varit uppe så länge än. Har precis fått i mig frukosten. När brödet var färdigrostat upptäckte jag att jag glömt koka ägg....     Så det blev frukost utan ägg idag. Får bli ett mellanmål sen istället, efter att jag varit och fått min B12-injektion. Den här veckan blir det på helt andra dagar än jag är van vid, måndag och torsdag, istället för tisdag och fredag. Det fanns inga tider i morgon när jag skulle boka fler tider i onsdags när jag var där sist. Men nästa vecka blir det som vanligt   


Skulle kunna gå och lägga mig nu och sova några timmar till känns det som. Det är riktigt ruskväder här idag, grått och regnigt och slaskigt för nu smälter all snön som kommit. Kunde den inte fått ligga kvar??? Det blir ju så ljust och fint när den ligger, och så sol och kallt på dagarna. Så som en vinter skall vara ju.


Tjillevippen! Ha en fin måndag!   


 

Av Pisan - 24 januari 2015 12:39

 


Japp, nu har vintern kommit på riktigt till Landvetter. Det har snöat hela natten tror jag, vi har jättemycket snö här nu och det snöar och blåser som sjutton.


 


Och jag som skall ge mig iväg in till stan med lokaltrafiken.... Hoppas verkligen att det blir som prognosen säger; att det skall sluta snöa framåt kvällen. Så jag kommer fram ordentligt. Jag skall få skjuts hem i a f, det känns bra. Vet annars inte om jag orkat vara med över huvud taget ikväll.


 


Har precis ätit min brunch, temuggen är för länge sen tom. Skall byta ut den mot en mugg varm o´boy med kaffe i, det är bland det goaste jag vet. Har inte kunnat dricka detta på nästan ett halvår, det är så länge som min mage krånglat, eller; det är så länge som de där förbaskade diabetestabletterna har krånglat med min mage. Tar ju äntligen mindre av dem nu efter samtal med diabetessköterskan förra veckan. Har verkligen saknat kaffe.


Strax blir det till att gå in i duschen. Sen skall tvättmaskinen få jobba lite idag också. Det är behövligt.


Ha en fin lördag! Tjillevippen!     


 

Av Pisan - 23 januari 2015 13:25

 


Äntligen fredag. Och i morgon är det lördag, lördagar är nog bästa dagen på veckan tror jag   Den här helgen får jag dock inte träffa min älskling. Jag skall på tjejmiddag i morgon, hos en av mina gamla klasskompisar, vi är 5 st och 4 av oss skall åka till Spanien i maj. Det har jag nog skrivit om innan tror jag. Vi skall till La Marina som ligger strax utanför Alicante. 


Idag har jag hunnit med frukosten och sedan kaffe innan ett inlägg här. Solen skiner idag. Det är minusgrader så nu kan man säga att vi har riktig vinter tycker jag.

Under tiden jag suttit här vid datorn har jag lyssnat på Abba på Spotify. Är inne i en Abbaperiod just nu, lyssnar bara på Abba, när jag inte lyssnar på radion då.


Ikväll blir det 3 program på raken på SVT 1, först På Spåret, sen Skavlan och sist serien Shetland. Tycker den är jättebra. Sen är jag dödstrött skulle jag tro och det blir inget mer än att lägga sig. Britterna är fantastiska på att göra kriminalserier får jag säga. Härom kvällen kollade jag på Morden i Midsomer, det är alltid bra, fast man sett avsnittet en gång redan   Ibland är det bra att ha dåligt minne   


Ha en finfin fredag!   Tjingeling!   


 

Av Pisan - 22 januari 2015 15:32

 


Gött! Det hade ju vart trist om det blev måndag igen så fort. Här sitter jag i bara underkläderna och svettas, har balkongdörren öppen också. Blev sååå varm inne på ica förut, de har så varmt där inne, på willys blir jag aldrig svettig. Ute faller stora snöflingor, det har kommit rätt mycket snö här nu. 


Har inget att berätta, det har inte hänt nåt här. Hoppas du har en bra em och får en fin kväll!   

Och så vill jag tacka för de kommentarer jag får. Det är sååå roligt när man loggar in här och ser att det är nån som kommenterat   


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards