Alla inlägg under juli 2015

Av Pisan - 28 juli 2015 11:21

Blir snart galen. Galen av att gå här och vänta på besked. Som ni säkert då förstår så har vi inte fått höra något mer. Helgen gick, vilken helg sen då.... Tristaste och långsammaste helgen i världshistorien   Igår var vi säkra på att NU, NU får han säkert åka hem. Men icke. Idag hoppas vi att han är med på ronden, att man kommer med lite information om hur det skall bli, när han får komma hem o s v. Som sagt; jag blir GALEN!!! Humöret är i botten. Orken är i botten. Kroppen bråkar, magen har börjat bråka rejält. Orkar inte med det här mer.


 

Av Pisan - 24 juli 2015 11:31

 


Tackar och bockar, eller niger, för era omtänksamma kommentarer    Han är vaken och är hyfsat pigg. Blödningen orsakades av för högt blodtryck. Man har ännu inte fått ner trycket till acceptabla nivåer så han blir säkert kvar där på sjukhuset tills man fått det. Han får genomgå tester och man röntgar huvudet emellanåt. För att se hur stor skada blödningen gjort antar jag. Han låter nu som vanligt i telefon och det känns underbart skönt. 


Ha en fin fredag!   


 

Av Pisan - 23 juli 2015 13:17

 


Ett stort tack till er som kommenterat förra inlägget!   Ni är så fina. Det här är jättejobbigt. Och frustrerande för att jag inte bara kan slänga mig i en bil och åka dit, för det är vad jag vill. För det första så har jag ingen bil och för det andra har jag inget körkort. Och för det tredje så har jag mina sprutor jag måste ta 2 ggr/v och mina mediciner som gör att jag är bunden till att hålla mig hemma när en ny dosrulle skall hämtas hem från apoteket. En rulle räcker i 2 veckor. Det är liksom inte bara att ge sig iväg, saker och ting måste planeras långt innan. Dessutom så ligger älsklingen på sjukhus på en ort flera mil ifrån där han bor, jag skulle då bo hemma hos honom och sedan pendla med buss till honom för att vara med honom några få timmar under dagen då anhöriga får vara där. Och detta på en för mig helt okänd ort. Vet inte ens hur man tar sig från bussterminal och sånt till sjukhuset.... Men den allra största orsaken till att jag inte gett mig iväg är ju att jag har helt enkelt inte någon ork. Jag är ju själv sjuk.... Det här är så f r u k t a n s v ä r t frustrerande för mig   


Hoppas du har en fin torsdag och sköt om dig!   

Av Pisan - 22 juli 2015 12:11

Har gått igenom hela bildarkivet för att hitta en bild som passar till det jag skall skriva. Men hittar inte någon. Min älskling har fått en hjärnblödning. Mitt liv har rasat.... Sådär, nu har jag skrivit det. Det är därför jag inte kommenterar på någon av era bloggar, ni som har bloggar alltså. Jag orkar ingenting. Jag skriver mer när jag orkar och vet mer. Var rädd om dig!   

Av Pisan - 20 juli 2015 13:02

 

God måndag! Tog mig ännu en sovmorgon idag. Gjorde likadant igår och i lördags   Har precis fått i mig frukosten. Äldsta dottern hade redan gett sig iväg till stan för att träffa en kompis när jag kom upp. Men lilltrollet och pojkvän är hemma. Idag blir det dusch och matinköp. Börjar bli rätt tomt i kyl och skafferi.

Det har inte hänt mycket här hemma i helgen. Jag har bara varit. Och läst. Suttit lite i solen på balkongen. 


Ha en finfin måndag!   


 

Av Pisan - 17 juli 2015 17:30

 


Ja, då var ordningen återställd. Huvudvärken är tillbaka. Vaknade utan den i morse och var sååå glad.... När den kommer smygande såhär på dagen/em så brukar det betyda att den håller i sig till i morgon också. 

Eftersom jag mådde hyfsat i morse så satte jag mig i solen på balkongen, det var blå himmel och jättegott ute på balkongen. Sen, efter att jag varit på vc för B12-injektionen och i mataffären och storhandlat så blev himlen vit och senare grå, det är visst regn på gång. Men har suttit där ute ändå, och läst för temperaturen är go. Snart blir det dock till att laga middag. Vi skall grilla idag, skall ha potatisgratäng till. Mums!


Hoppas du har en fin fredag och att du får en fin helg!   


 

Av Pisan - 15 juli 2015 13:15

                                                                          

Av Pisan - 14 juli 2015 12:17

 


God middag på dig! Här sitter jag och segar, borde egentligen komma i kläderna men oooooorkaaaarrr inte..... Har ätit frukost och kollat runt på nätet lite. Äldsta dottern kom just hem från bemanningsföretagets kontor och hon är nu uppsagd med omedelbar verkan kan man säga. Hon kan lägga de här jobbiga 4 veckorna bakom sig nu. Så till hösten påbörjar hon förskollärarutbildningen på högskolan i Trollhättan eller Göteborg, vi vet inte vilket det blir än, hon står som reserv i Göteborg men har kommit in i Trollhättan.


Och lillungen jobbar i glasskiosken inne i stan, hennes pojkvän ligger och sover i en sprillans ny säng, den blev levererad vid halv 11 idag och pojkvännen har satt på benen på den, han kom hit vid 10-tiden i morse, då hade han inte sovit inatt utan var fortfarande uppe kan man säga.... Så han sover nog gott nu, i a f tills dottern kommer hem vid 4-tiden.


 


Själv så skall jag till vc och få min B12-injektion om c:a 1 timme. Sen skall jag hem och vila mig och tvätta lite. Sen blir det middag och ikväll hade jag tänkt titta på Morden i Midsomer men det är inställt idag tydligen, man skall fira kronprinsessans födelsedag på 1:an ikväll istället   Kunde de inte lagt det på 2:an istället så att vanligt folk kan få ha sina rutiner ifred??!!!?? Jäkla skit!  


Ha en fin tisdag!   


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards