Alla inlägg den 3 juni 2016

Av Pisan - 3 juni 2016 11:43

 


Japp, jag blir ett år visare idag     Har blivit uppvaktad med presenter här på fm av mina underbara ungdomar. Har fått jättefina saker:


      Klicka på bilden så blir den större.


Den sista bilden är en chromecast, klicka HÄR för att läsa vad en sån är för grej. En sån har jag pratat här hemma om länge nu, och nu behövde jag ju inte gå och köpa en själv   Visst är väskan och örhängena fina? Jag är sååå glad över de här sakerna     


 


Igår var jag och lilltrollet på stan nån timme, jag håller på att leta brallor men hittade inga... Hittade en turkos topp för halva priset på Cassels och ett par leggings (visst är det också brallor men det är inte såna jag letar efter). Och en geldyna till cykeln jag brukar cykla på när jag är hos älsklingen, jag har fått en cykel av älsklingens svåger och hans bror - deras mammas gamla cykel. Hon hette Märta så jag brukar säga "Märtas cykel" när jag menar den. Så nu skall Märtas cykel få en riktigt, riktigt bekväm sits att sitta på   Köpte den på Clas Ohlson för endast 100:-. Nu återstår det bara att se hur den sitter på själva sadeln, men jag tror nog den kommer sitta bra där på.


Jag har varit på stan 2 dagar på raken nu. I förrgår träffades jag och en gammal arbetskamrat från slutet av 80-talet för att äta lunch, vi har inte setts sedan dess! Gissa om det var roligt   Timmarna bara flög fram. Måste vi absolut göra om snart igen. Tänk vad bra Facebook är! Det var där vi fick kontakt med varandra igen.


Igår när vi var på stan fick jag värsta dippen, antagligen av värmen och att jag förmodligen inte druckit tillräckligt. Jag var såååå seg och trött trots fika. Huvudvärken dök upp också - i o f s så hade den inte varit långt borta, den kom på besök redan i onsdags och försvann på natten mot torsdagen. När vi kom hem tog jag tabletter för huvudvärken och gick och satte mig uppallad i sängen och somnade. Sov nån timme och sen var jag som en zombie resten av kvällen.... Har lite huvudvärk kvar idag. Men idag tänker jag inte vistas ute länge. Det är göööörvarmt idag, enligt prognosen skall det bli 30 grader   


Nu har mitt äldsta troll gått på skollov. Hon skickade in sin hemtenta igår kväll och nu har hon lov. Just nu står hon och steker bananpannkakor i kokosolja på spisen och det doftar u n d e r b a r t! 


Ha en finfin fredag och helg!   



 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards