Alla inlägg den 1 september 2021

Av Pisan - 1 september 2021 13:18


Halloj!   Här är jag, jag vet att det var ett tag sen men nu är jag här igen   Första september idag, första höstmånaden, hoppas den blir mer som en sommarmånad. 


Bilden ovan är från Nääs Slott där jag ju var för ett par veckor sen, har ju lovat visa bilderna därifrån. Ett jättefint område.



Den här byggnaden är den gamla ladan men jag tror det är stall nu. Det är inte ofta man ser tegellador, de brukar ju vara i trä och rödmålade.


Här har vi själva "slottet", det är väl en herrgård egentligen skulle jag vilja säga. Men väldigt fint i alla fall.


Och precis som vid andra slott så finns det en park. Och allt detta ligger så fint vid sjön Sävelången. 


Och det här är baksidan av slottet med parken framför. 


Och den här bilden är från lördagen jag och gamla bloggvän var ute och gick längs med Säveån i byn där hon och även mitt ♥ bor. Även det ett jättefint område, nu gick vi inte så himla långt för det fixar inte jag och mina fötter men för mig var det ändå väldigt långt, men fick ju ont i ena foten sen också. Den är bättre nu men inte helt bra trots vila i helgen och även måndag och tisdag här hemma. Vi gjorde inte mycket i helgen som var, på lördagen regnade det en hel del, det var skönt att hålla sig inomhus. 


Och så har jag dragit på mig en förkylning. En konstig en. Först trodde jag att det var fibron som retades och dummade sig, som den ju gör ibland. Men jag har hosta och halsontet som jag hade i förrgår är tillbaka. Känner mig även förkyld "i huvudet", sådär som det liksom känns när man är förkyld, huvudet känns dubbelt så stort. Och så nyser jag och så känns det i kroppen med mer värk, typisk förkylningsvärk. Snorar gör jag med men det gör jag jämt så det är svårt att veta vad som är vad. Men jag är extremt trött, orkar ingenting, nu när jag skrivit klart här går jag och lägger mig, antingen i sängen eller ute på balkongen (för det är gott väder). Känner jag mig som vanligt i morgon igen så är det väl så att det är den där fibrojävlarmyalgin eller ME:n som jäklas. 


Nu börjar det dra ihop sig för Ullaredsresan med mina 2 väninnor. Ska bli sååå kul. Den 13:e åker vi, det blir 2 övernattningar på Hotellet. Längtar! 


Bilden nedan föreställer min gamla bloggväns hund Taro, han är en cool hund, han tar livet med ro   


Ha nu en fin onsdag och torsdag och sen en finfin helg!   Tjingeling!   


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards