Alla inlägg den 16 september 2021

Av Pisan - 16 september 2021 12:35



Halloj! Nu är jag hemma igen! Vi åkte till Ullared i måndags förmiddag och igår åkte vi hem direkt efter frukosten, vi var totalt slut och ledbrutna alla 3 så det var skönt att komma hem tidigt. Bilden ovan är tagen ute i hotellkorridoren, de hade så himla härliga bilder där och denna är helt underbar tycker jag.


Jag fick tag i det mesta jag skulle inhandla där, förutom min hårfärg. Den fanns inte i min nyans denna gången. Men jag har ett litet lager här hemma så jag klarar mig ett bra tag till.




Såhär såg det ut bredvid mig i baksätet igår när vi åkte hem, knökfullt   




Den här kappan och leggingsen nedan var det enda jag hittade till mig själv i klädväg. Kappan var dessutom på rea, den kostade 99 kr..... Den var jag ju bara tvungen att ha   




Och detta var middagen på måndagen. De har middagsbuffé där på Hotellet. Det fanns lax också men den sparade vi till tisdagen, det var samma mat båda dagarna och det visste vi sen förra året. All mat vi åt under de här 2 dagarna har varit jättegod, både i varuhuset och på Hotellet. Jättegod frukost har vi ätit med.


Men vad sliten jag är nu, men det var ju väntat. På tisdagskvällen var vi mer döda än levande och totalt slut i huvudet av allt sorl och vi har lagt oss jättetidigt båda kvällarna. Har sovit bra men varit mör på morgonen och igår morse hade jag även huvudvärk och den sitter fortfarande i. I tisdags gick jag totalt 5,4 km enligt min mobil.... Det är mycket för att vara jag, och som sagt: det känns....


Vi har haft det roligt, mysigt och trevligt på alla sätt så jag är jättenöjd med vår lilla resa. 


Även helgen var bra. Vi hade ett fint litet födelsedagskalas på lördagen och på söndagen åkte vi iväg och fikade. Helgen gick jättefort, precis som den brukar göra.


Idag regnar det och det känns, jag är rejält lågtryckssjuk (så alla krämpor idag är inte Ullaredsrelaterade). Hade tänkt ge mig iväg ut och handla och hämta mina mediciner på apoteket och även hämta ut 2 andra paket. Men det tar jag i morgon förmiddag. Idag blir det soffan och Netflix.


Ha en finfin torsdag och sen en minst lika finfin helg!   Tjingeling!   


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards