Direktlänk till inlägg 16 februari 2015

Ljuset är här igen!

Av Pisan - 16 februari 2015 14:36

 


Vad fort helgerna går.  Det är redan ny vecka.... Och det värsta är att klockan är redan halv 3 och jag har inte kommit ur nattlinnet ännu. Sov läääänge och gott. Och då blir det ju sen frukost och jag har inte kommit ifrån köksbordet än heller. Blir en kort dag idag. Snart är det ju kväll. Fast numera är det ju ljust bra mycket längre än för bara nån vecka sen. Det går fort nu det här med ljuset. Igår vart det inte mörkt förrän jag var på väg hem från älsklingen. Nästa gång jag åker hem därifrån kommer det vara ljust när jag kommer hem. Härligt att ljuset är här igen!   


Har haft en jättemysig helg. Blev bjuden på thai-buffé i lördags,  guuuud så god mat! Och senare på em blev det en jättegod semla! Mums!   


Idag skall jag ta tag i all tvätt som belamrar badrummet. Blir minst 2 maskiner idag. Och så skall jag duscha. Hade tänkt att gå och handla också men har kommit fram till att det finns det inte ork till så det spar jag tills i morgon. Det gäller att hushålla med den lilla energin som finns.


Hoppas du har en fin måndag!   


 

 
 
TjockMorsan

TjockMorsan

16 februari 2015 16:46

Visst är det härligt när man börjar känna att det är ljust mycket längre nu.Först efter 5 börjar det mörkna, eller är det ännu senare nu?
Jag har varit hos Julia och vi besökte Balder Hage, där köpte jag en present till älsklingen. :) Det finns många mysiga butiker i lilla Alingsås. Tyvärr kan man ju inte bära med sig så mycket på tåget, när jag redan har packning och hund att släpa på.
Mysigt att gå ut och äta gott. Det blir inte av så ofta för våran del, då jag aldrig lämnat hunden ensam hemma hos älsklingen. Det är inte jag som är fjantig utan han. När vi handlar har han alltid bråttom ut till hunden som sitter i bilen, trots att det inte går någon nöd på henne. ;) Vi åt iallafall Semla i helgen, men tyvärr tycker jag inte att det är lika gott som jag gjort förr.
Nu är jag kallad till kökstjänst av dottern. Ha en skön kväll!
KramKram <3

http://tjockmorsansblogg.blogspot.se

Pisan

16 februari 2015 23:10

Balders Hage är jättemysigt. Balders Hage i Gbg är inte riktigt samma sak, det är dessutom olika ägare och priserna är lägre i Alingsås. Har besökt Balders i Alingsås lite då och då sen jag var barn.
När jag handlat en del då jag varit hos älsklingen så får han ta det med sig när han åker till mig nästa gång, blir ju lättare för honom att ta det i bilen än att jag skall kånka och släpa ännu mer än på det jag har i resväskan redan.
Hoppas du har en fin kväll med! Jag har kollat på Jordskott, den nya serien på 1:an, den var jättebra tycker jag. Kramisar! ♥

 
Annelie

Annelie

17 februari 2015 16:11

Jag själv var upp på toaletten vid 4-tiden i morse, kom i säng vid 5-tiden igen, somnade om så gött och vankade 11.40,, det var gött.
Gick upp ringde till vårdcentralen om förnyelse på recept och åt lite frukost, gick sedan och la mig igen.

Ha en jättemysig fortsättning på denna måndag... // Kramen Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Pisan

18 februari 2015 09:59

Idag vaknade jag tidigt, fast jag är helt död, hade behövt sova några timmar till. Varför går inte det då? Så här sitter jag med min temugg. Blir väl helt död vid 3-tiden i em istället...
Men nu är du väl ute och cyklar, det var ju tisdag igår :-D Kram på dig! ♥

 
mickis

mickis

19 februari 2015 22:54

Skönt att kunna ta en lugn måndag när man såväl behöver det :-)

Låter som ni haft en mysig helg med god mat!
härligt!
Kramizz

http://meramickis.blogspot.se

Pisan

20 februari 2015 12:11

Verkligen. Hade en jättemysig helg. Kraaaammm!! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards