Direktlänk till inlägg 26 oktober 2015

Bara måndagar och fredagar

Av Pisan - 26 oktober 2015 10:00

 


Ja, nu är det måndag igen. Tycker det bara är måndagar och fredagar nuförtiden....   Här sitter jag med en urdrucken temugg och gäspar. Är skittrött men kunde ändå inte somna om så nu har jag suttit här en stund. Igår morse var jag uppe rätt tidigt också. Men det är ju det här med vintertiden som ställer till det. Gissa om jag var trött igår kväll.... Jag var som ett ursketet äpple när klockan var 8 redan. Det blir ju mörkt så tidigt nu. Tycker mörkret är jobbigt. Tycker det blir jobbigare med det för varje år som går. Tycker verkligen att det är riktigt, riktigt jobbigt. Önskar att jag kunde gå i ide, varför kan man inte få gå och lägga sig i nån slags kapsel och koppla slangar och grejer till sig så man får i sig näring under tiden man ligger där, fram till april? Det hade vart nåt. Hör du talas om nåt sånt så MÅSTE du låta mig få veta!!!!   


Helgen har varit rätt lugn. På fredagseftermiddagen åkte lilltrollet till sin pojkvän och hon har inte kommit hem än, kommer någon gång under dagen - det är ju höstlov. Jag och storasyster kollade på Idol på fredagskvällen och på lördag fm åkte vi in till stan. Hon behövde köpa en vinterjacka att ha på praktiken på dagis som börjar nästa vecka. Vi höll oss inne i Nordstan och vi fikade på Centralen innan vi åkte hem, jag åt en superdupersmaskig morotsmuffin   Jag köpte mig en bok, en biografi om Freddie Mercury, ett par tunna ullhandskar på HM:


 

Köpte även Burt Bees läppcerat (de är bara bäst!) på Kicks, nya innetofflor på Skopunkten och en present som skall ges bort. Vid 14-tiden åkte vi hem och det var sååå skönt att kliva av bussen här hemma och njuta av tystnaden, den som inte finns inne i en storstad. Jag blir hemskt trött i bollen av sorl. Så det blev vila när vi väl var hemma. Och till middag hade vi wok gjord av grönsaker, kyckling och risnudlar - muuuummmmmssss!!!   


Igår var jag jättehängig och låg mest och läste. Men nåt riktigt kul hände också. Det ringde på dörren, där stod min väninna och hennes lilla 4-åring och hade tårta med sig. De ville fika, och det kan man ju inte säga nej till!   Det var både mysigt och gott     Att jag var hängig och hade extra ont igår berodde nog mycket på att det blåste som sjutton hela dagen.


Idag händer det inte så mycket här, kanske går jag och handlar så jag slipper det i morgon efter att jag fått min B12-injektion.


Nu blir det frukost! Ha en finfin måndag! Och var rädd om dig!   


 

 
 
wiper

wiper

27 oktober 2015 14:10

Det är som du säger att när måndagen kommer så är det inte lika långt till fredag som man upplevde det förr. Det är bättre att det snöar när det är så här mörkt och dystert.

Då vill jag gå i idé vår och sommar för jag lider av vårdepp men höst och vinter gillar jag om det finns snö

Jag fattar inte att din lilla flicka här så stor nu så hon har pojkvän, hur for går tiden egentligen, med raketfart. Vad jag blir nostalgisk när du nämner nordstan ;) hoppas hon fick tag på en bra jacka

Ha nu en skön eftermiddag och kväll
kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

28 oktober 2015 12:37

Håller med, snön lyser upp, men slasket vill jag inte ha :-) Lillungen har hunnit att bli 17 år och 6 månader nu :-) Om ett halvår blir hon myndig.
De håller på att renovera Femmanhuset som ju ligger inne i Nordstan. Man har inte gjort det sen det byggdes 1972, så nu kommer det bli modernt och fint.
Ha en fin onsdag vännen! Kramis! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards