Alla inlägg den 19 februari 2020

Av Pisan - 19 februari 2020 11:44

 


God middag! Hade tänkt skriva god morgon för jag kom precis upp men klockan är ju nästan 12..... Det var segt att gå upp idag, är som en zombie. Läste just vad jag skrev i bloggen idag för 5 år sen och jag mådde lika risigt då som jag gör nu och förra året minns jag att jag också mådde riktigt risigt vid den här tiden. Så det är väl så att för mig är vintern inte årets bästa tid. Minns att jag förra året inte mådde bättre förrän jag kom till Spanien i maj. Var förkyld lääänge innan vi åkte och jag var orolig inför flygresan, för mina bihålor alltså. Men det gick bra och jag mådde gott där nere och sen när jag kom hem, det satt i 3-4 veckor innan jag kände mig som mitt "vanliga fibrojag" igen. På sommaren mår jag bättre och på vintern mår jag sämre så är det bara.


Igår var ingen rolig dag. När jag väl kommit upp, ungefär samma tid som idag, och ätit frukost plockade jag fram grejer för att göra ett kort till en vän som snart fyller år och så började jag pilla med det. Jösses vad trött jag plötsligt blev! Förlamande trött alltså. Så det var bara till att lämna alltihop och gå och lägga sig. Jag somnade och sov nån timme och sen kände jag mig bättre och så fortsatte jag med kortmakeriet. Och det gick bra att somna som vanligt på kvällen sen.


Det verkar som det blåst färdig för den här gången, det är nästan helt stilla bland träden här utanför mitt köksfönster. Men det skall visst bli blåsväder i helgen igen. Blåst är nog det värsta vädret för mig och min förbaskade fibrokropp. Blir ju som klubbad. 


Och det finns inte en chans att jag orkar åka iväg till älsklingen imorgon eller på fredag så vi har redan bestämt att han ska komma hit istället.


B12-injektionen jag skulle ha igår ringde jag och bokade av i måndags, jag visste att jag inte skulle orka gå ut. Men imorgon tänker jag gå iväg och få den, jag bara SKA ha den, får duscha idag så jag slipper göra det innan i morgon för gör jag det så orkar jag inte gå ut sen. Det tar för mycket energi. 


Har sett 2 bra serier på Netflix sista tiden. Den första är "Van Helsing" (vampyrapokalypsserie) som jag sett de övriga säsongerna av, det kom en ny säsong förra veckan. Och "Locke and Key", den var jättebra. Och den är utan blod och våld vilket "Van Helsing" inte är, den är väldigt blodig och våldsam. Nu vet jag inte riktigt vad jag skall börja titta på, om det blir en ny serie eller film. Får väl se sen. Vet ju inte hur jag kommer må senare idag.


Nu blir det frukost. Ha en finfin onsdag!    (fick tänka efter en stund vad det är för dag idag  )

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards