Alla inlägg den 24 februari 2020

Av Pisan - 24 februari 2020 13:31

 


Halloj! Sista veckan i februari har precis börjat. Idag skiner solen här, men det blåser kallt. Har inte varit ute men jag har haft balkongdörren öppen ett tag och det drog iskallt över golven. Men nytt regn- och ev snöoväder är på gång tydligen. Usch! Tar det aldrig slut? 


I helgen fick jag komma ut lite. Älsklingen kom på lördag morgon och vi två och lilltrollet åkte på loppis innan vi åkte hem till mina föräldrar och äldsta dottern (som ju bor i samma hus). På loppis inhandlades endast en film. En Disneyfilm, Askungen, som ny för endast 10 kr. Den hade jag inte innan. Har börjat samla på mig gamla Disneyfilmer, gillar dem. Robin Hood är en favorit.

Efter lång fikastund hos mina föräldrar åkte jag och älsklingen hemåt. Lilltrollet stannade kvar hos storasyster, hon skulle sova över där. Deras kusin, 9 år, skulle också komma och sova över. Så de hade mellomys med lillkusinen. Jag och älsklingen åkte vägen om vårt thaiställe här i byn och köpte med oss superdupergod mat hem. Smaskens! Sen blev det lugnt här. Min ena fot har nämligen bestämt sig för att jävlas. Vaknade tidigt på lördag morgon med jätteont i höger fot. Under dagen blev det värre och värre och på kvällen var den svullen också. Natten mot söndagen gick dock bra men hade lika ont igår, svullnaden har dock lagt sig. Har fortfarande lika ont. Det onda sitter uppe på foten mot utsidan till och fotknölen var jättesvullen då i lördags. Knasigt. Men det är väl så att man får stå ut med konstigheter när man har fibro...


Igår tog jag det lugnt här hemma. Låg mest i soffan med min onda fot och lyssnade på musik. Natten har gått bra, har inte varit vaken p g a foten tack och lov. Men har fortfarande ont. När foten kommer i ett visst läge gör det så förbaskat ont.


Nä, nu skall jag sluta svamla. Ha en finfin måndag!   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards