Direktlänk till inlägg 19 februari 2020

Så är det bara

Av Pisan - 19 februari 2020 11:44

 


God middag! Hade tänkt skriva god morgon för jag kom precis upp men klockan är ju nästan 12..... Det var segt att gå upp idag, är som en zombie. Läste just vad jag skrev i bloggen idag för 5 år sen och jag mådde lika risigt då som jag gör nu och förra året minns jag att jag också mådde riktigt risigt vid den här tiden. Så det är väl så att för mig är vintern inte årets bästa tid. Minns att jag förra året inte mådde bättre förrän jag kom till Spanien i maj. Var förkyld lääänge innan vi åkte och jag var orolig inför flygresan, för mina bihålor alltså. Men det gick bra och jag mådde gott där nere och sen när jag kom hem, det satt i 3-4 veckor innan jag kände mig som mitt "vanliga fibrojag" igen. På sommaren mår jag bättre och på vintern mår jag sämre så är det bara.


Igår var ingen rolig dag. När jag väl kommit upp, ungefär samma tid som idag, och ätit frukost plockade jag fram grejer för att göra ett kort till en vän som snart fyller år och så började jag pilla med det. Jösses vad trött jag plötsligt blev! Förlamande trött alltså. Så det var bara till att lämna alltihop och gå och lägga sig. Jag somnade och sov nån timme och sen kände jag mig bättre och så fortsatte jag med kortmakeriet. Och det gick bra att somna som vanligt på kvällen sen.


Det verkar som det blåst färdig för den här gången, det är nästan helt stilla bland träden här utanför mitt köksfönster. Men det skall visst bli blåsväder i helgen igen. Blåst är nog det värsta vädret för mig och min förbaskade fibrokropp. Blir ju som klubbad. 


Och det finns inte en chans att jag orkar åka iväg till älsklingen imorgon eller på fredag så vi har redan bestämt att han ska komma hit istället.


B12-injektionen jag skulle ha igår ringde jag och bokade av i måndags, jag visste att jag inte skulle orka gå ut. Men imorgon tänker jag gå iväg och få den, jag bara SKA ha den, får duscha idag så jag slipper göra det innan i morgon för gör jag det så orkar jag inte gå ut sen. Det tar för mycket energi. 


Har sett 2 bra serier på Netflix sista tiden. Den första är "Van Helsing" (vampyrapokalypsserie) som jag sett de övriga säsongerna av, det kom en ny säsong förra veckan. Och "Locke and Key", den var jättebra. Och den är utan blod och våld vilket "Van Helsing" inte är, den är väldigt blodig och våldsam. Nu vet jag inte riktigt vad jag skall börja titta på, om det blir en ny serie eller film. Får väl se sen. Vet ju inte hur jag kommer må senare idag.


Nu blir det frukost. Ha en finfin onsdag!    (fick tänka efter en stund vad det är för dag idag  )

 
 
Annelie

Annelie

19 februari 2020 15:24

Fyyy, vad avundsjuk jag blir, när jag läser du kan ligga så länge. Vill jag också kunna, i alla fall NÅGON gång, men nej då. Uppe före tuppen, får jag sova till 06.30, är jag överlycklig.

Tack för ena serie-tipset du gav, ska jag kika vad det är.

Ha en superfin fortsättning på denna onsdag (håller med dig, en är helt kring-kring i huvudet, vad det är för datum och dag är hopplöst att veta).

Stora & hjärtliga KRAMAR Annelie

http://mittlivihopmedmaken.blogg.se

Pisan

20 februari 2020 09:22

Jag har inga problem alls med att ligga så länge, om jag inte har ont, alltså smärta, av att ligga ner. Idag är jag uppe tidigt men det är för att jag är tvungen, har en tidig tid på vc för min B12-injektion. Det händer ofta att jag vaknar vid 7-8 men jag ligger kvar och kollar på mobilen och så blir jag sömnig igen och somnar om.
Ha en finfin torsdag! Kramisar! ♥

 
Nilla

Nilla

19 februari 2020 16:26

Ja nu längtar man till vår och värme. Känns som vi haft ett evigt regnande sedan tidig höst 😜 kram

http://mittlivmedme.blogg.se

Pisan

20 februari 2020 09:20

Precis, ett evigt regnande. Kramisar! ♥

 
wiper

wiper

20 februari 2020 14:56

Vad skönt att du snart skall åka ner till värmen och få må bättre. Det är du verkligen värd så som du kämpat i åratal. Jag är själv inte värktålig utan blir deprimerad av minsta lilla värk. Blåsten har avstannat här också men nu har vi ingen sol längre och jag påverkas också av dessa väderomslag.

Sköt om dig och ha det så bra
kramar från Malin

Jag som gillade skräckfilmer förr klarar inte av det längre för jag får såna mardrömmar och börjar bita ihop och skära tänder ;)



Vad bra att din killa kan komma till dig istället för mår man så är det bra att få sällskap och lite närkontakt.



http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

21 februari 2020 09:09

Snart och snart, det känns fortfarande väldigt avlägset, det är 3 månader kvar.... :-) Alla blir påverkade av gråvädret, det är jag övertygad om. Jag gillade INTE skräckisar förr men har lättare för det nu, får inte mardrömmar längre.
Ja, det är så mysigt att han kommer hit, det blir rätt ensamt om kvällarna även om lilltrollet är hemma, hon håller sig på sitt rum för det mesta när hon är hemma.
Ha en fin helg vännen! Kram till er båda! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards