Direktlänk till inlägg 6 december 2016

Vad knäpp man är

Av Pisan - 6 december 2016 10:34

                    



Så var det tisdag. Jag sitter här i köket medans det grejas i min lägenhet. Just nu är de i badrummet och byter fönster, och det är kaaaaaallt här inne. Har fullt med kläder på mig men det är kallt ändå, kanske skulle ta på mig ytterkläder.... Och så börjar jag bli kissnödig - och det är psykiskt för jag var och kissade för bara en liten stund sen... Vad knäpp man är.


Igår såg jag en grej på Facebook, den var ett inlägg som man gjort på Fibromyalgiförbundets Facebooksida; "Liten enkät för gymnasiearbete om fibromyalgi". Jag har inte lyckats att länka till själva inlägget men jag hittade den inne på Fibromyalgiförbundets hemsida också och om du klickar HÄR kan du läsa och fylla i enkäten. 


Igår kväll kollade jag på Historieätarna, tycker det är en rolig och intressant serie, har sett de andra säsongerna också. Innan det kollade jag på Netflix. Kollade klart på en serie och började med en annan. Den jag tittade klart på var "Winonna Earp" och den jag börjat på är "Star Trek - Deep Space Nine" - en gammal serie men jag har aldrig sett hela bara enstaka avsnitt. Och jag älskar ju Star Trek. Jag är inte mycket för Star Wars utan Star Trek skall det vara!   


Idag skiner solen och jag tror nog att det är nån minusgrad eller åtminstone på nollan. Fryser om benen, är de inte klara snart får jag ta och linda in mina ben i en filt. Tur att jag inte druckit kaffe än för då hade jag varit jättekissenödig nu...   


 


Det har inte varit helt fel att vara instängd i köket, jag har fått massor gjort. Som att rensa i pappershögen som jag har liggandes på micron, det var en rejäl hög och nu är den myyyycket mindre     Det är en sån där grej som man hela tiden skjuter på framtiden, "Jag tar det i morgon".... Och så har jag skrivit alla julkort för i år, också himla bra. Och rensat bland alla smålappar som jag har haft liggande i min lilla fickalmanacka. Vad skit man sparar på. Hälften av det förstår jag inte varför jag sparat på.

Och igår kom det flera paket med posten. Julklappar som jag beställt. Fick gömt undan dem snabbt igår så inte nån av ungarna hann se. Och när de gått iväg till sina skolor i morse så plockade jag fram dem och kollade att det var rätt grejer och att de var hela. Det kommer nog ett par paket idag också. Måste säga att det är hemskt smidigt att beställa på nätet   Och så har jag kollat på bullrecept på nätet, åt min kära mor. Skall åka och hälsa på dem i morgon tänkte jag. Kan vara skönt att komma härifrån lite, slippa allt oväsen. Och på fredag skall jag till älsklingen. Sen ses vi inte förrän till nyår. Vi skall gå på bio i helgen - 2 gånger! Först på fredag kväll, då skall vi se:


 


Klicka HÄR för trailer och info.


Och på lördag skall vi se: 


 


Klicka HÄR för trailer och info. Så vi kommer att få en riktig filmhelg   


Nä, nu skall jag avsluta mitt svammel och ta mig nåt att äta, börjar bli hungrig för det var ett tag sen jag åt frukost, gick upp vid 6 i morse. Ha en fin tisdag!   


 



 
 
Ingen bild

Monachos

6 december 2016 13:09

Först vill jag bara säger TACK! Du gjorde min dag - var låg redan innan jag vaknade så det blev bättre genom att öppna brevlådan :).

Den där Potter filmen vill jag se. Och försöker få till en träff där med mina ungdomar eftersom vi såg alla andra tillsammans :) Sonen är lite sådär men jag tror han mjuknar. Han var mer nej - förr :) Och det skulle bli 4-5 till om jag hörde rätt.

Annars vill jag inte hålla med dig om de andra filmerna och programmen. Är inte mycket för Si-fi och historiätarna - nej är inte förtjust i det heller.

Sen är det väl dålig planering av fastighetsägarna att lägga in en renovering den här årstiden.

Må Gott och stora kramen.

Pisan

7 december 2016 06:51

Varsågod vännen! ♥
Tur vi alla tycker olika, hur skulle det se ut annars? Man kan tycka att det är dålig planering med renovering nu. Men egentligen så har de renoverat året runt här i området. Vi är sista etappen, i somras renoverade de etapp 2. Hade de renoverat här i somras hade jag inte haft tillgång till min balkong.... Och det vet jag inte om jag gillat. Men visst, att renovera på vintern kan väl aldrig vara bra, bygga in en massa fukt och så.

 
Ingen bild

Lena S

6 december 2016 15:28

Den enkäten såg jag också på fb och fyllde i.

Brrr...vi har 5 minus här. Det va bitit om nästippen när jag var ute. Men solen sken, fast den värmer ju ingenting nu. Men härligt att den visade sej.

Jag är åxå specialist på att spara små lappar. Sen fattar jag ingenting av dom. 😂😂

Kram ❤

Pisan

7 december 2016 06:45

Visst är det så; solen värmer ju inget nu men det är ju sååå härligt när den är framme :-)
Ha ha! :-) Jag fattar oftast inte mycket vad det står på mina lappar heller :-) Kramis! ♥

 
Annelie

Annelie

6 december 2016 23:20

Håller med dig,, det ÄR smidigt att beställa på nätet, men jag kanske har köpt "grisen i säcken" nu, eftersom jag har beställt en doft till Göran, som jag inte alls vet hur den luktar.
Eller är det så att allt luktar gött på en skönhet.. *L*
Jag fick hem två paket idag, vi har en sån schysst postkille som kör här, han brukar ta med paketen om de inte är för stora, han ringer på och lämnar de direkt till mig.

Bra när man blir instängd så som du vart idag... som du säger , det blir ju saker gjorda.
Personligen har vi ingen pappershög liggandes så,, jag skulle få "tuppjuck" av det,, jag är alldeles för petig av mig.
Göran har en "skräplåda" i skänken i köket, som han rensar mellan varven.
Jag tar reda på mina papper direkt.

Härligt att åka till hjärtat till helgen,,, opps ni ska slå på stor med två bio-filmer.
Ytterst ytterst sällan vi är på bio, fattar inte varför egentligen, men det blir bara inte av.

Må väl tjejen.. // Kramar om Annelie

http://gifta6570.bloggplatsen.se

Pisan

7 december 2016 06:43

Jag har köpt lukta gottgrejer till älsklingen på nätet för nåt år sen och hade tur för det luktade jättegott. Men naturligtvis kan det ju hända att man har otur.
Kramis! ♥

 
Nilla

Nilla

6 december 2016 23:26

Visst är det konstigt att man alltid blir kissnödig när man inte kan gå på toa :-p kram

http://mittlivmedme.blogg.se

Pisan

7 december 2016 06:42

Ja, det är verkligen konstigt. Igår när gubbarna var klara i badrummet var jag inte speciellt kissnödig längre :-D
Kramis! ♥

 
Vicki

Vicki

17 december 2016 14:48

Allt väl?

Har du sett någon av dessa filmer??

För vår del blir det nya Star wars filmen som står på tur :-)

Ha en trevlig lördag,Vicki

http://fotbollsvicki.blogg.se

Pisan

18 december 2016 12:15

Så väl det kan bli. Såg inte Underworldfilmen för de hade ändrat i schemat, den kommer visst senare. Men den andra filmen såg vi, den var jättebra och 2 tim sprang iväg, helt plötsligt var filmen slut :-) Ha det fint! Kramis! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards