Direktlänk till inlägg 9 november 2016

Oh no!!!

Av Pisan - 9 november 2016 12:44

 


Ja; oh no! Det här är ju katastrof!! Hur skall världen bli nu? Har amerikanerna inte lärt sig nåt om andra världskriget? Nu får vi ju en ny herr H.... Jag är rädd, skiträdd rent ut sagt. Och jag har satt barn till den här världen! Hur skall deras framtid bli? Känner mig som världens största egoist som skaffat barn till det här.... Det här är det värsta som kunde hända, hur sjutton tänker de som röstade på Trump?


Det blev inget hårfärgande igår. Jag frös så mycket så jag ville inte ta av mig och stå i badrummet med färg i håret den stund som det skall sitta i, typ 20 min. Men i eftermiddag SKA jag göra det, eller ikväll innan Grey´s kommer kl 21. För det måste jag bara se. Det är ett av mina absoluta favoritprogram på tablå-tv. Vikings har varit det också men det tog ju slut förra tisdagen. Och så måste jag se Svartsjön i morgon och Midnattssol på söndag kväll. Och ev Idol på fredagkvällen. Igår började jag titta på Netflix nya serie The Crown, den är riktigt bra tycker jag. Den handlar om drottning Elizabeths liv, om allt runtomkring henne - intriger och sånt vid hovet där i England. Och med tanke på att tanten är 90 år så finns det ju mycket att göra tv av, det kan nog bli många säsonger.


Har sysselsättning ikväll och i morgon så det räcker och blir över; jag och äldsta dottern skall tömma 2 bokhyllor, en stor bänkskiva i badrummet och ett skåp i köket och flytta flera möbler i lilltrollets rum, detta för att man på fredag skall in i vår lägenhet och göra en del jobb, de skall hålla på från 11 nov till 21 nov.... När det är klart så skall snickarna in här och bygga in ventilationsrören i vardagsrummet och lilltrollets rum + att man skall sätta in ny spisfläkt och bygga in utrymmet ovanför köksskåpet.

Just nu låter det som att de håller på att riva väggarna i lägenheten bredvid eller ovanför, det är ju betongväggar så det är svårt att lokalisera ljudet, det hörs ju i hela huset när de borrar i en lägenhet.


Har insett att det här med renoveringen tar enormt på mig, jag tänker på det hela tiden och tycker det är såååå förbaskat jobbigt. Jag måste ändra mitt sätt att se på det annars kommer jag gå under. Måste tänka positiva tankar och inte låta det här ta upp hela min tankeverksamhet - som det gör nu. Tar tacksamt emot tips på hur jag skall kunna hålla fast vid de positiva tänkandet.


Nä, nu skall jag sluta svamla. Ha en fin onsdag goa du!   


 

Önskar verkligen att jag också kunde göra det....

 
 
Annelie

Annelie

9 november 2016 15:12

Håller fullständigt med dig när det gäller "Herr" President. :o//

Ja du,,, detta med när de håller på och renoverar,, tar ner även den starkaste,, för det är skitjobbigt att höra det hela dagen lång.
Har tyvärr inga tips till dig,, jo ett, men det tror jag redan du gör..
Lägg dig på sängen med musik i öronen,,, så slappnar du av.

Synd vi bor så långt från varandra, annars så hade du kommit till mig på fika, så du hade kommit hemifrån lite.

Kramar om.. <3 // Annelie

http://gifta6570.bloggplatsen.se

Pisan

9 november 2016 15:17

Jaaa, vad mysigt det hade varit om vi kunnat ses på fika... :-) Vi hade nog babblat läääänge. Jag hade väl i o f s kunnat åka hem till mamma och pappa men jag mår ju som jag mår och orken räcker inte till mycket. Måste åka buss hem till dem. Jag hade velat ha en evakueringslägenhet, kanske om jag hade tryckt på och bett min läkare om ett intyg så hade jag fått det.... De har aldrig pratat om det på bostadsbolaget dock. Tror inte de har några lägenheter "över".
Kramis! ♥

 
Ingen bild

Lena S

9 november 2016 15:25

Hoppas du får lite tips om det. Själv har jag inget att bidra med tyvärr. Jag har blivit "expert" på att suga åt mej, leva mej in i hur andra mår, på gott och ont. Lider verkligen med dej. 💖

Kram. 💖💖

Pisan

9 november 2016 15:33

Gulliga du! ♥ Det du beskriver är en bra beskrivning på mig också, jag suger också åt mig onödigt mycket. Jag försöker att tänka "Sluta tänk på det hela tiden, det kommer gå bra när du väl är mitt i det, när möbler och annat står ihoppackat på andra ställen i lägenheten. Och så är det ju bara en kort och begränsad tid". Men att hålla kvar de tankarna är svårt.... Kramis! ♥

 
Morsan

Morsan

9 november 2016 16:53

Ja, usch! Det här har varit en riktigt eländes dag. Både valet och på det personliga planet. Du med en jobbig renovering och jag som bråkar med BUP. Jag tycker att hyresvärden borde kunna erbjuda tillfälliga boenden för dem som önskar det när de ska göra sådana stora jobb. Jag tyckte det var skitjobbigt när de höll på med vårat badrum samtidigt som vi flyttade in och det var ju inte i närheten av vad du har att tampas med under en längre tid.
Puss & Kram! <3

http://https://kaffemedmorsan.blogspot.se

Pisan

10 november 2016 11:02

Ja, det är jobbigt det här, det tar på krafterna. Kramis! ♥

 
wiper

wiper

12 november 2016 14:59

Du nämner Mr H precis som i mitt inlägg ;). Han har nog kommit tillbaka nu i ny skepnad. Man ser ju också hur det blivit efter valet med hat och påhopp på människor på gatorna. Håller med dig helt det är så skrämmande så man blir nedtryckt.

Jag kollar också på midnattssol. Crown har jag också kollat på men nu är avsnitten slut så jag antar det blir en fortsättning.

Det är fruktansvärt jobbigt med renovering och nu får ni ju också flytta runt på allt. Det brukar ta längre tid än dom säger. Vi skulle också få reparerat köket men dom har inte haft tid och det är lika bra eftersom vi skall flytta så fort vi får en annan lägenhet.

Ha det bra
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

13 november 2016 12:33

Ja, renovering är hemskt jobbigt :-(
Jag tror inte han överlever det här, Trump. Han blir nog skjuten eller nåt sånt. De är ju som galna i det landet.
Kramis! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards