Alla inlägg den 17 mars 2020

Av Pisan - 17 mars 2020 16:08

 


Halloj! Så var det tisdag. Trodde en bra stund i förmiddags att det var onsdag. Det här med coronaviruset och alla extra nyhetssändningar har gett mig dagvillhet. Plus att jag ändrat så jag tar B12-injektionen i morgon istället för idag. Ska ta bara 1 gång varannan vecka, istället för 2 ggr/vecka. Ska försöka minska ännu mer vart det lider så jag drar ut på det hela och har ampuller lite längre för jag kommer inte få några nya utskrivna som det ser ut nu. Pratade med en av sköterskorna för ett tag sen och de hade haft ämnet upp på nåt möte, men när mina ampuller nästan är slut så skulle vi prata om det igen sade hon. Men jag tror inte att det blir några mer ampuller.


Idag har vi gråväder här, igår eftermiddag sken solen. Blåser gör det också och det är folktomt, man ser inte många som går förbi här, inte ens småungarna är ute och leker på lekplatsen på gården. Det känns så himla overkligt det här med coronakrisen. Det hela känns nästan som en katastoffilm.


Igår bakade lilltrollet surdegsbröd gjort av rågsurdeg. Hon satte igång med det direkt på morgon när hon vaknade, degen hade jäst över natten. Så när jag kom upp vid 11-tiden var brödet i stort sett klart. Så det blev en riktig gofrukost   Brödet är sååå gott! Jag gillar rågbröd. 2 stora lite runda limpor blev det. Det ena har vi framme för vår frys är knökfull... Nu har hon satt en vetesurdeg också och skall baka bröd på den lite senare i veckan eller i helgen då hon är ledig. 


Nu skall jag flytta ut i vardagsrummet. Har suttit här vid köksbordet sen frukosten. Har bl a fixat med ett halsband som skulle kortas ner. Och så har jag  lagt in räkningar för betalning på internetbanken. Nu är jag sugen på några avsnitt av iZombie på Netflix.


Ha en fin eftermiddag och kväll!     

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards